Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 23 mars 2012

Succe - lådbesök för Mammisen

Operationerna gick bra igår.

Pricken vägde 2.5 kg och och Mammisen 2,050 men hon var tack och lov inte dräktig. Hon var så duktig att det gick att väga henne på den vanliga vågen, ingen klämbur där inte! Pricken fick somna i klämbur och det hade gått bra med honom, men han vaknade nästan direkt av sig själv när op var över, det behövdes ingen uppvakningsspruta. Lilla Mammisen fick en liten dos så hon var såååå vinglig när hon kom hem och hon grät och var sååååå ledsen... ni kan tro att mitt hjärta dog lite grann :/ jag blir olycklig när missarna är ledsna.

Hon hade tratt på skallen pga slickdermatit, tror jag att det hette och nu skulle hon ha tratt... tjohej, det gick inte, hon körde igenom båda benen och vips så var hon utan tratt... så iväg till HM och köpa body, köpte 2 som tur var och satte på henne den och hon var snabb att få den av sig... så på med nästa och hon bara gräääääät. Sent igår kväll så gav jag upp... bäddade på golvet i köket hos missarna och lade Mammisen under täcket med mig, och där sov hon med mig tills Pricken gav upp inatt och bröt sig ur kompostburen och lade sig i fönstret. Han var orolig och kände sig inte alls hemma... lilla plutten... och när man inte kan trösta så får man nynna mjuka toner för missarna och kvar under täcket med mig låg Mammisen tryckt intill mitt hjärta.

Älskade rara missar som jag är så stolt att få uppleva, de är otroligt vackra och försigkomna.

Pricken är så blyg och har inte ätit eller druckit ännu, han ligger kvar i fönstret, det är heeeeelt okej grabben, jag dukar åt dig där såklart, torrisar, mjukmat och vatten och lite hamburgerkött... ja... och jag lämnar en del av mitt hjärta hos er i köket när jag stänger till dörren en stund... hjärtegrynen... hur kan man låta bli att älska dem?

Mammisen har visar att hon går på lådan, och hon gör det trots att jag är där :) duktiga missarna! <3 dessutom fick jag det på film och allt :).

Veterinären sa till mig att hålla koll på hennes kisseri om det luktar eller om det är många pölar osv. Inte lätt att se, men kissat har hon, inte lätt att känna heller, för jag är förkyld :( men jag gör mitt bästa och kommer alltid att göra det!

Att jobba mot tiden är ingen höjdare och vi inser att det är snabba ryck som gäller (har gällt hela tiden)och långhåret och de både blåpaddorna bör akut komma in och kastreras innan det blir bebbar!

Ev finns det ett läkehem som har erfarenhet av skygga katter och det är ju en klar bonus! HURRA! Våra äldre mammor behöver en sådan människa och vi... vi är såååååå tacksamma <3

Kramar
Malin

4 kommentarer:

 1. <3<3<3 dig Malin!

  / Barbro

  SvaraRadera
 2. Margareta Pennebrink23 mars 2012 kl. 13:27

  Malin, din belöning blir, inga fler bebbar, och katternas kärlek, lilla mammisen, så trygg under täcket, och oroliga Pricken, snart vänder det och du upptäcker att det är inte så farligt med en vänlig röst, och god mat

  SvaraRadera
 3. Här kommer fler <3 <3 <3 från mig o matte :)

  SvaraRadera