Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 24 mars 2012

Lite uppdateringar

Den jag älskar - älskar jag!

Jo, men visst är det så :) alla missarna blir älskade och flera av dem bara på håll med ögonen och med viskande ömma mjuka ord.

Vår lilla Pricken är en riktig sötnos, men blyg för beröring och vill helst att jag ska låta honom vara i bädden eller i fönstret, men jag kan inte låta bli... utan sätter mig nedanför och talar mjukt till honom och försöker att smitta honom med mitt lugn. Han blundar trots att jag sitter där och pratar så han blir inte så störd av min närvaro :) lilla pluppen!

När jag sitter där kommer Mammisen och stryker sig vid mina ben och vill ha gos, de är såååå olika, men ändå lika vackra små änglar!

Vem kan öppna sitt hem för Pricken? För Brunöra och för Sköldisen? Var finns det rätta hemmet för dem?

Hjärtat på rätta stället och med kärlek och ömhet i rösten, med godisar i handen och med massor med tålamod och tid för att trollungarna ska få det allra bästa hemmet... som älskar dem villkorslöst!

Jag önskar att jag bodde i ett slott, där alla missarna fick ta plats och vara sina egna på sina villkor, men verkligheten är en annan. Varje katt som passerar mitt hem får omsorg, kärlek, tid och tålamod och massor med blinkningar från mig, såklart att jag önskar jag kunde ge alla allt... men tyvärr...

Så, kontentan... alla missarna är värda det allra bästa hemmet ♥ som förstår deras behov och känslor...

Kram
Malin

2 kommentarer:

  1. Säger som dig, önskar många ggr att man bodde i ett stort slott, där man kunde ha många många fler katter än man har nu. Skulle vara toppen. Men som sagt, man kan inte har hur många katter som helst i en lgh. *Önskedrömmar kanske*


    Tasskram

    SvaraRadera
  2. Om min matte nån gång vinner drömvinsten på Lotto så ska hon köpa ett slott och bli en riktig crazy cat lady :)
    Tyvärr så vann hon inte den ikväll heller :(

    SvaraRadera