Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

onsdag 14 mars 2012

Sjuka veterinärer

Tyvärr är 2 veterinärer sjuka så vi har fått vår tid inställd idag :( vilket innebär att missarna väntar på att få komma in fortfarande.

2 läkehem är klara för att ta emot 2 missar var, så vi hoppas på tur i morgon eftermiddag/kväll och att missarna går in direkt :) och får komma till veterinären på fredag morgon!

De första två åker till Caroline och Hannes i Linköping och 2 till åker till Söderköping troligen på måndag eftermiddag kväll.

Vi behöver fler läkehem för missarna! Finns det någon som kan ställa upp och ge dem 14 dagar att läka på och under tiden letar vi permanent/stödhem till missarna?! Vi ropar HJÄLP!

Ett par mail är utskickade för kontakt med ev stödhem :) så det håller vi tummarna för.


Hjälp oss och hjälp missarna!

Igår ringde jag akut till Jägarvallen, som har varit Linköpingskolonins veterinär och bönade och bad att de skulle ta sig an den här kolonin också, men de kände att de hade gjort tillräckligt för missarna i kolonin i Linköping. Mycket ledsamt för de har gjort ett gott jobb med katterna därifrån ifråga om kastreringspaket osv. Faktum är att de har gett Östgötakatterna världens bonus, de har kastrerat vaccinerat och id-märkt en (nästan) hel koloni, det har varit guld värt.

De är värda allt beröm och all kredit som de kan få! Tack Jägarvallen för er insats att hjälpa till att minska kattbeståndet i Östergötland (Linköping).

Prislappen per katt som vi har nu är DYR och  vi letar efter en annan veterinär som kan hjälpa oss att göra detta för en "god sak" men i nuläget så finns inget annat alternativ. Så... är läget!

Kram Malin

1 kommentar:

 1. Håller tummarna för att ni ska hitta en bra "deal" med nån vette och massa bra läkehem & för-alltid-hem dessutom!

  Tänk vilket otroligt bra arbete ni gör! Jag skulle vilja vara miljonär och ha ett stort hus o ta in alla fina kissar o er och bjuda på tårta (o dentisar till pälsklingarna). Tyvärr har jag kattallergi istället för massa pengar o ett stort hus... tyyypiskt...
  :-(

  Men jag blev iallafall glad när jag såg att det kommit in pengar på Wikki Bloggkatts Tasseritävling. Och än är inte tävlingstiden slut så det kommer nog fler slantar... Och tänk om nån av de nya hussarna / mattarna vinner... skulle vara skoj när nu denna tävlingsomgång är just för Arkösundskissarna...

  <3 & kramar till er alla

  / Barbro

  ps. jag kanske är virrig med att minnas, men visst har ni kvar Mussegubben, mammis Vithaka (o de två "småttingarna")? Hur är det med dem?

  SvaraRadera