Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

onsdag 28 mars 2012

8:an och 9:an är inne

Igår fångades 8:an och 9:an in :)

Rödis och ett svart litet troll.Vet inte om det är rätta lakritstrollet? :/

Den svarta trollungen har ett permanent hem hos Marie-Helene och Peppe och eventuellt så har Rödisen också ett alldeles eget hem med kompisar :)

Idag ska jag åka till Linköping för att hälsa på Rödis eventuella nya familj :) det känns gott i hjärtat att även den här killen slipper gå tillbaka ut igen :).

De skulle ha blivit kastrerade idag, men det drog ut så väldigt på tiden att de får gå tillsammans med Mammisen och Pricken i köket tills i morgon då de kastreras istället.

Lilla Rödisen fick ett kuttrande besök av Mammisen i transporten, han hann inte gå ut ens. Lilla Svart (ännu könlös) har ätit lite mjukmat och ligger nu i fönstret, jätterädd och undrar... var är man nu då?

De är söta som socker... och som alltid, välkomna in raringar <3

Lilla 7:an SMULAN hade svårt att hitta lådan men nu har hon äntligen hittat den... hurra! Det är inte kul med olyckor, men de händer tyvärr. Tänk att de här missarna har aldrig sett en kattlåda förut :) men vi är glada för att nu hittar lådan!
Hon har försökt göra sig osynlig via kakelugnen och såklart att läkehemsmatte blev jätteorolig, men nu är alla platser tejpade och inbrottssäkra... de är påhittade trollungarna!

Kram
Malin

6 kommentarer:

 1. Såg att Bagarmossens djursjukhus och några till kastrerar och öronmärker honor för 1095 kr nu och hanar för 610 (tror jag det var). Kanske bra att informera dina veterinärer om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag har vi varit hos en bra och "billig" vet med våra killar <3
   På tisdag har vi nästa tid till dem <3
   Information till våra veterinärer kommer att gå ut där vi kommer att puffa för kastreringskampanjer för våra missar i Östergötland. Genant att det inte redan finns faktiskt.

   Radera
 2. Vilka finingar. Jag är så glad att ni finns och kan hjälpa dom allihop.

  Basco m familj

  SvaraRadera
 3. Ser att också vaccination ingår i de priser jag angav...

  SvaraRadera
 4. Inser att Sthlm ligger långt för Östergötland, det är genant :(

  SvaraRadera