Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

måndag 26 mars 2012

En blåpadda (nr.7)

Tror att det är den här fröken blåpadda som vi har med oss hem idag, eller dennes syster kanske? Mataren hade varit så vänlig och fångat in henne i fällan när vi kom och vi blev lite tagna på sängen :) men det var rätt katt, så då får man ju bara fixa det liksom ;).


Vi hade inga kastreringstider förrän den 29:e och inget läkehem förrän dess heller. Men efter telefonsamtal så får blåpaddan komma dit i morgon istället för på torsdag :) himla flax man har och ett bra läkehem!

Imorgon sitter vi bänkade för att ringa och se var vi kan få en kastreringstid för den här damen så hon kan komma till läkehemmet, sedan måste vi ösa på igen för att få in blåpadda 2 för de ska till samma läkehem!

Återkommer med mer info i morgon :) glad att fröken är med hem i alla fall, nu blir det inga bebbar från henne!

Malin

Uppdatering... smådjurskliniken tog emot och gör kastreringen, trots att det är måndag, tacksamhet!
Lilla gumman var inte stor 2,4 kg och en liten fröken med stoooooora ögon! Blir kastrerad osv under dagen och hämtas vid 16. Hon ska till läkehemmet efter 19.30 så vi hoppas att lilla fröken står ut till dess. Lilla gumman <3. Nu har vi dubier, det verkar som om det är fler blåpaddor än 2 :( så nu blir det till att leta järnet för att se om vi kan se fler... kolonin ökar hela tiden... :( som vanligt! Alltid är det så med kolonier. När man tror att snart... så dyker det upp en ny misse och visar nunan, så vi jobbar på för att stoppa förökningen iaf, mer kan vi inte göra i nuläget!

M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar