Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 16 mars 2012

Lilla Brunöra


Lilla raringen gick i fällan igår kväll och sedan var det tvärnit! Det blåste småjävlar och det var så kallt att jag inte kände vare sig tår eller fingrar till slut. Blåsten var värst och fick missarna att bli skrämda för allt :( elände var det.I alla fall så är jag glad att en liten sötnos hängde med hem, varje misse är en bonus som får bli kastrerad :) och de är ju sockersöta allesammans. Om man hade ett stort slott och om man vore miljonär och om man kunde ta hand om alla katterna! Så många om...

Men... lilla gumman kommer till läkehem till Linköping och får läka i 14 dagar nu, under tiden så söker vi permanenta hem, stödhem för de här missarna, annars får de flytta tillbaka dit där de kommer ifrån. Det optimala är ett nytt hem för raringarna. De ska inte ha det drägligt, de ska ha det allra bäst, för det är alla katterna värda! Här är läkehemmets blogg :) så vi kanske kan följa småttingarna sedan :)

På söndag försöker vi fånga in katter igen och vi hoppas att ännu en padda ska gå in och komma till Link så lilla Brunörat får sällskap <3 för de vill inte vara ensamma, de vill ha en kompis.

Nu finns det kompisar i läkehemmet, så inte för det. De väntar nyfiket har jag fått höra! Det är härligt!

Ha en god fredag och nosgosa med missarna i helgen

Kram
Malin

1 kommentar:

  1. Du är fantastisk Malin. Har sagt det förut men det tål att upprepas.

    SvaraRadera