Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

onsdag 6 oktober 2010

Info om stödisarna i Sthlm :)


Muschie ser väldigt tveksam ut men är lättare att närma sej. Han luktar rätt snabbt för att inte glömma bort att akta sej för oss. Vid matning är han fullt klappbar. När han är lite trött så kan man klappa honom lite grann. Går att klia under hakan o ibland ser han ut att trivas, men sen plötsligt kommer han ihåg att han inte alls gillar människor.



Sötnos var en väldigt blyg tjej från början. Höll sej mest undan o killarna dominerade henne fullt. Killarna visade tecken på tidig könsmognad så vi fick sära på dom för att vara på säkra sidan. Ett av stödhemmets katter fick i uppdrag att vara lite sällskapsdam då de påminner väldigt mycket om varandra. Sedan gick det rätt snabbt så fick vi klappa Sötnos snabbt när hon sprang runt med sin nya kompis som dessutom såg ut att kunna vara en släkting. Nu älskar Sötnos att träffa oss tvåbeningar, fortfarande på spänn om något oförutsett händer men kommer o blir alldeles yr av kel. Så nu så ska hon först bli godkänd av husets högst rangordnade katt som fräser åt det mesta men som egentligen är rätt snäll. Så fort det går bra i deras kontakt så ska Sötnos få slippa vara internerad. Husets fräsiga herre får bekanta sej genom gallret som kom upp idag.



Vitnos ÄLSKAR mat, äter gärna tills han nästan spricker. Från att snabbt lukta på fingret så sniffar han mer o mer för att kolla mina lukter. När han äter så tillåter han att man klappar honom. Om man går över gränsen så får man en dask av tassen och han har ju visat prov på att han kan bitas HÅRT om man inte ser upp. Blicken är lugn.

Kolla in så stora missarna har blivit :) riktiga raringar!

Tack Marianne för att du tar hand om dem och gosar och leker med dem så att de inser att vi tvåbenta inte alls är farliga :) Härligt är det!

Kram
Malin

1 kommentar:

  1. Roligt att läsa om katternas framsteg! Tack för uppdateringen.

    SvaraRadera