Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

tisdag 27 mars 2012

Läkehemmen... ni är otroliga!

Jag/vi är såååå otroligt tacksamma över läkehemmen som har hjärtat på rätta stället och ställer upp för missarna så de får tid att läka i lugn och ro.

Har "hört" att Sköldisen spinner och nästan somnar av goset som hon får av matte och husse och Lilla Brunöra är på god väg att bli lika gosbar som sin "syster".

Blåpaddan (nr7.) smög ur transporten igår kväll och missade tyvärr lådan :( men hon var nog otroligt kissnödig, så vi hoppas på träff med lådan idag. Lilla sötungen, så liten och så rädd :( tror jag det efter infångning, transport, operation och sedan nytt möte med nya människor i läkehemmet. Nu får hon lugn och ro och vi hoppas att vi får in en kompis till, så hon får sällskap. Gärna en blåpadda till tack, om man får önska!?

Idag bär det iväg ut till Arkösund igen för nya försök med infångning av honorna, jaja, en och annan kille får också följa med, men som alltid är det akut med honorna!

7:an visade foster 1-2 veckor gamla, så hon kastrerades och då aborteras också fostren :( det är alltid med sorg i hjärtat man åker hem med beskedet och tårarna kommer alltid. Det känns så hemskt, men det finns inget annat alternativ! Inga mer bebbar för 7:an och vi är glada i nuläget att 7 missar har blivit kastrerade och klara!

Vi har fått pengar från Wikkis <3 tasseri här, och vi tackar allra ödmjukast för att ni hjälper oss, tänk 3100:- som går till missarnas kastreringar :) hurra!!!

Vi har fått 1000:- från Hjärtetassen, tack Pia <3

Det har kommit in 1600:- för Surfplattan som ligger här <3 Kom och köp en lott och vinn en surfplatta :).

Vi tackar allra ödmjukast för att det kommer in pengar. Lilla 7:ans kastrering kostade 1580:- igår och ja, det är dyrt :( men vad ska vi göra!

2 hanar och 5 honor är kastrerade och fler ska göras, innan det är klart

Om någon vill skänka en slant till oss :) så blir vi jätteglada och tacksamma! <3

Swedbank
Clearingnr:8480-6
Kontonr:914618599-7


i slutet av månaden som kommer jag såklart att redovisa insamlingen via hittekatter.ifokus och då lägger jag en länk på bloggen så ni kan kolla att jag sköter mig :)

Kram
Malin

1 kommentar:

  1. Fantastisk insats du gör för de här katterna, och vi ska absolut inte glömma Läkehemmen. Utan er alla skulle många, många kissar ha ett betydligt sämre liv. Tack alla. Vi tassar över en liten slant senare idag.

    SvaraRadera