Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 14 mars 2010

Svarta Svansen är inne i värmen


Efter att ha fått klart från vårt slusshem, att de ska bli stödhem åt Azea (f.d Svartöga) så fick vi också klart att det kunde komma en kisse till och bo där tillsammans med Azea.

Planering tog fart och efter att vi i veckan försökt att dokumentera de kissar som finns kvar i kolonin så kändes det som om Svarta Svansen var mest akut, för den kissen är väldigt lik Azea (hona) så vi tror alltså att Svarta Svansen också är en hona (men det talar vi tyst om - för vi har haft fel förr).

Idag dök det dessutom upp flera nya ansikten :( ett himla bläddrande bland alla bilder när jag kom hem kan jag säga! Det finns fler kissar kvar än vad vi trodde, eller kanske föreställt oss!

Så, som alltid... VI BEHÖVER STÖDHEM och det behöver vi NU!

Kissarna behöver komma in för att slippa bli dräktiga, eller göra andra honor dräktiga!

Nu annonserar vi på blocket efter stödhem och vi hoppas att vi blir översvämmade av svar såklart, men det är inte självklart tyvärr, det har vi sett i verkligheten som slår oss på truten emellanåt!

Det är tungt nu och vi behöver verkligen hjälp!!!

Vi är i alla fall mycket glada över att Svarta Svansen har fått komma in idag och tack snälla goda människor som ställer upp som stödhem till både Azea och Svarta Svansen (döp gärna sötsaken till något fint). Ni är värd all min beundran, från djupet av mitt hjärta... TACK!

Over and out for now

/Malin


1 kommentar:

  1. Härligt att en kisse till får chansen att komma in, och som sagt, underbara människor som gör detta möjligt, och fler vill vi ha
    kram Maggan47 och Saga

    SvaraRadera