Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 20 mars 2010

Hälsningar från Tippen & Dumlan

För ett litet tag sen hälsade vi på Tippen & Dumlan i sitt nya hem. Lika ljuvliga som jag minns dem!

Nyfikna Dumlan är en modig liten sötnos medans tuffa Tippen inte är lika tuff längre. :) Tippen sprang och gömde sig när vi kom på besök men satt med lååååång hals och kikade på oss när hon inte trodde vi såg på. En riktig liten gullegris. Matte försökte muta fram henne men hon satt så bra bredvid toalettstolen och hade inga som helst tankar på att komma fram så länge vi var där!

Dumlan däremot var betydligt tuffare, husse bjöd på mumsigheter och det är ju svårt att motstå. *fniss* :) Hon njöt av att bli klappad och satt i soffan och tittade nyfiket på allt som hände runtomkring.

Kissarna busar mycket tillsammans och pratar med varandra, tvåbeningarna kan vara lite läskiga ibland och då går de iväg.

Det var så underbart att se deras framsteg och jag vet att de kommer bli alltmer modiga då deras tvåbeningar jobbar mycket, mycket med dem. Jag är så glad att Dumlan & Tippen hittade hem!


Så spännande det är att få följa dem i deras nya liv! :)

/ Lina

3 kommentarer:

 1. Åh, det är alltid så roligt när katter får riktiga och bra hem. Jag och Majsan, Sixten och Assar är alla fyra katthemskatter som har fått komma till ett bra hem där man får mycke gos, god mat och "godis!"
  Vi är nu sex st katter i det här reviret, men det är stort!!! - hela 8 rum och en hel källare att vara i och när snön är borta så har vi en kattgård att vara ute i.
  Vi önskar Dumlan och Tippen allt gott för framtiden!
  Jenny, klosterkatt i Otterbäcken

  SvaraRadera
 2. låter härligt!!
  /tass från katterna pip o murre

  SvaraRadera
 3. Blir också så lycklig att det går så bra i deras nya hem, sötnosarna, Saga här från kolonin
  har blivit kompis med Beata om att tigga värst, väldigt uppmärksam på varje måltid, sötnosen

  SvaraRadera