Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

torsdag 11 mars 2010

Bilder från stödhemmet (Nostippen och Fläcken)

Nostippen nere i skrymslet de för tillfället gömmer sig i.


Fläcken under min säng

Till helgen kommer jag att ha mer tid och ork att ligga vaken och försöka stänga för när de båda är ute för att äta och denna gång har jag satt för alla springor i köket ordentligt så snart kanske jag få njuta av att se dem i dagsljus också!

Många hälsningar Matilda

2 kommentarer:

 1. Vi har tagit oss an 2 skyggiskillar och de kom hit i slutet av augusti 2009. Nu är den ena inte lika skygg. Han låter sig kelas med och jag kan lyfta upp honom i famnen. Den andre är fortfarande rädd för att bli kelad med, men han distansgosar när jag gosar med hans bror och det gjorde även den första killen alldeles innan han började söka riktigt gos, så det tar sin tid innan de riktigt vågar lita på en tvåbening. Naturligtvis beror det på vad de har råkat ut för förut, men gott tålamod gör en sådan här kisse till en riktigt kramgosing.
  Lycka till!
  Gammelmatte Gittan i Otterbäcken

  SvaraRadera
 2. Det tar sin tid, som sagt, min Flisan låg under sängen i 4 månader, och tittade envist bort, när jag låg bredvid sängen på golvet, men så vände det, och tog sin tid, men nu är hon världens kelis, och den första framme när det kommer folk, så det kommer
  Maggan47 med Saga från kolonin

  SvaraRadera