Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

onsdag 3 mars 2010

Azea i slusshemmet

Azea i slusshemmet

Azea (före detta Svartöga) har nu bott hos oss i två veckor och har så smått börjat anpassa sig till ett liv som innekatt. De första två dygnen har hon både överraskat oss genom att bosätta sig på en hög bokhylla (!) en hel dag och kikat ner på oss och genom att hälsa på ena matte säng under natten när hon låg och sov. Hon blev dock inte långvarig i sängen när hon märkte att matte var vaken! Azea har fortfarande garden uppe mot oss och gömmer sig i hennes favoritgömställen under dagen. Men på natten tar nyfikenheten över när hon tror att vi inte ser… ;)

Azea ligger och kikar från hennes favoritgömställen.

Vi klappar henne varje dag för att förhoppningsvis vänja henne och få henne tycka att det är riktigt skönt, och hon låter sig faktiskt klappas utan så mycket som ett fräs! Men så fort hon får nog kryper hon längre in i sina gömställen och observerar oss med sina gula stora ögon.

Kissen är väldigt lugn av sig och ligger mest och spanar om dagarna. Vi tror att Azea kommer bli en perfekt knävärmare åt den som tar sig an henne!

Kramar mattarna Jossan och Alexandra


3 kommentarer:

  1. Så roligt att få läsa om hur Azea (Svartöga) har det, verkar finna sig väl tillrätta.
    Tänk att ni får lov att klappa henne...vilken modig kattdam och kan tro ni tycker det är mysigt.
    //Maud-Östgötakatterna

    SvaraRadera
  2. Vilken lycka att ni får klappa henne, efter 2 månader har Saga i nåder låtit mig klappa henne, men på hennes villkor, annars är hon framme hela tiden, och det kommer Azea snart att vara, begrundande kissar, dessa Östgötakatter, tar tid på sig, men är helt ljuvliga
    Maggan47 med Saga

    SvaraRadera