Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 1 januari 2010

Vill du ta hand om oss?

Uppdaterat 13/2-10

DUMLAN & TIPPEN FLYTTADE TILLSAMMANS TILL SITT NYA HEM 8/2-10!

Vi önskar dem ett underbart fortsatt liv med sina nya ägare, det ska bli spännande att följa er!

Dumlan & Tippen

Vi är två kattflickor, troligen födda i slutet av juli 2009, som inte haft en lätt start i livet. Ingen har skött om oss och gett oss värme och kärlek. Mat har vi fått ibland, dock inga mängder, och vi har fått slåss om att få mätta våra magar. Ibland har det gett resultat, ibland inte - men hungern har nästan alltid funnits där. Vi tros vara syskon och har hållit ihop i vått och torrt och är utan tvekan bästa vänner!

Vi hade turen att få komma in i värmen innan den värsta kylan tog sitt grepp. Tydligen är vi kastrerade (vad nu det innebär, det vet vi inte..), vaccinerade, chip-märkta, avmaskade och undersökta av veterinär. Vi var tunna när vi först kom in men eftersom det numera alltid finns mat till oss har vi ökat jättebra i vikt!

Vi var lite rädda av oss i början men nu är vi modiga som aldrig förr! Vi har aldrig försökt oss på att skada någon. Man får gosa med oss om man är försiktig och det tycker vi är skönt! Leka är också riktigt roligt, speciellt när laserpekaren tas fram!

Även om vi trivs här så behöver vi få ett eget hem. Vi vill att våra vänner som är kvar ute i kylan också får chansen till ett värdigt liv, men sålänge vi bor där vi bor nu (i ett kök) så kan dessvärre ingen mer tas om hand. Därför vill vi väldigt gärna komma hem till någon annan som kan älska oss!

Vi flyttar gärna tillsammans om möjlighet till detta finns.


Maila till ostgotakatterna@live.se om du har boende att erbjuda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar