Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 10 januari 2010

Varma dynor på stentrappan!

Pricken och Den nya

Igår åkte Maud, jag och Bertil till kolonin för att lämna mat och kolla över kissarna. När vi kom satt 4 kissar på bänken och väntade troget och tittade mot matarens fönster :( de fryser och är hungriga! Hjärtat svämmar över och det gör så ont att se dem sitta där och vänta troget på den lilla mat som de får. Önskar som alltid att jag hade ett trollspö att vifta med så alla kissarna hade ett perfekt hem, men det stämmer inte med verkligheten, det vet vi alla som jobbar med hemlösa kissar :(.
Rara monsi från hittekatter skickade oss en säck med posten och betalade frakten för detta (tack snälla monsi) med jättefina fällar och dynor till kissarna. Fällarna hamnade i deras kojor och de passade perfekt och en del av dynorna la vi ut på stentrappan där kissarna får sin mat. Det är klart att det är svinkallt där, troligen ännu mer kallt än det är i snön, för sten blir alltid kallare! Raringen som först var framme för att prova det sköna underlaget. Mmm, tror att Pricken tyckte det var varmt och gott för den placerade sin lilla rumpa där och njöt en stund :) då blir man lycklig i både hjärta och kropp! Dessutom tog Marianne med sig 2 säckar från Monsi och lämnade dem i Nyköping hos Mariannes mamma så Lina hämtade upp dem där på väg hem från Sthlm :) hurra, så glad vi och kissarna blir! Tack snälla människor för hjälp till kissarna :)
Maud matade Pricken och den tog med tassen på Mauds hand, så den är inte så blyg. Vi ville inte störa kissarna och dessutom var det så få där, så vi åkte och handlade lite och fixade med annat innan vi återvände strax innan matning för att räkna in kissarna. Vi räknade 7 stycken + Chocolat som sulade iväg när vi kom, men vi såg henne i alla fall. Undrar just var hennes bror eller syster har tagit vägen... och Humlan :( usch, det gör ont i magen när man tänker på det!

Två, för oss nya kissar var på plats, såg lite äldre ut än de andra som vi har sett :( undrar just var de kommer ifrån? Satt och tittade igenom alla bilderna som jag har tagit och 2 stycken har jag inga bilder på, däremot en kisse som visade sig i starten var där igen, undrar var hon har varit? Kanske att hon har ätit när vi inte har varit där? De 2 nya lite äldre ska jag försöka att fotografera nästa gång vi kommer, fingrarna och kameran ville inte vara med så mycket då det var svinkallt ute. Stackars kissarna!

Äntligen har jag fått tummen ur och skapat ett Swedbankkonto ifall någon vill skänka en slant, ingen slant är för liten :).

Bank: Swedbank
Clearingnr: 8480-6 kontonr: 914618599-7

P.s. Tack Bönan för slanten du satte in till dina kompisar :)

/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar