Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 15 januari 2010

Det är ju faktiskt rätt mysigt att gosa med tvåbeningar...

Vi måste nog medge att det faktiskt inte är så tokigt att bo inomhus.. Här är det alltid fullt i skålarna så vi kan äta oss mätta och släcka törsten. Det serveras även mumsmat varje dag och idag fick vi dessutom äta lite grillad kyckling, och hör och häpna, med en skvätt grädde till! Matte sa att vi fick tala tyst om för det är tydligen inte så jättebra för våra magar, men mjauuuuuuu så gott det var!! Idag blev vi dessutom mutade med något som kallas hmm, räkost? Fast det låg en tanke bakom denna muta... För i räkosten hade matte gömt en avmaskningstablett! Men det var så gott att det inte spelade någon roll.

De senaste dagarna har matte virat in oss i varsin filt och burit oss till soffan där vi får ligga mellan husse och matte när de tittar på tv. Det blir mycket gosande.... Oj, så mysigt det är! Tippen sover som en gris när hon ligger där, Dumlan slumrar också men inte lika djupt.. Vill hellre spana in omgivningarna!

Modigare och modigare blir vi men det är en stor omställning att gå från att ha ingenting till tja, i princip allting. Mycket på en och samma gång. Men vi tycker att vi sköter oss exemplariskt, vi varken bits eller rivs. Visst fräser vi, men det är mest av gammal vana... Vilket matte nu har insett, så fräsandet biter inte på henne längre......

/ Tasshälsningar från Dumlan & Tippen

2 kommentarer:

  1. Åh vad fina :) Länkar er på min blogg så fler får upp ögonen. Ni gör ett bra jobb! Kramkram

    SvaraRadera
  2. De är ju för mysiga! Roligt att all tid du lägger ner ger resultat :)
    Tur att ni räddade dessa små godingar!Mamma Karina

    SvaraRadera