Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 27 maj 2012

Uppdatering Brunöra och Sköldis

I veckan som var så kom det (äntligen) ett mail från Nora och Fredrik som har Brunöra och Sköldis i prova-på-hem i Trosa... såhär skriver Nora :)

Förlåt att vi varit så dåliga på att skriva mejl :) Vi är båda lite smådåliga på att skriva om saker, kan väl skylla på det :P.

Sköldis och Brunöra går nu fritt i lägenheten och spenderar en stor del av tiden i sovrummet eller i vardagsrummet. Dom sover gärna i sängen eller vid elementet på en filt bredvid sängen. Brunöra har jag nu märkt smyga in för att sova bredvid mina fötter när jag ligger och sover, men hon springer iväg om hon märker att jag är vaken. Vi märkte det första gången när Fredrik kom hem från jobbet från kvällsskiftet  (då ligger jag redan och sover) och han kom in och märkte att Brunöra låg vid mina fötter. :)

Dom små håller sig lite för sig själva, men tycker att dom har blivit mycket modigare, vågar gå runt i lägenheten och springer inte genast bort om man kommer nära. Dom leker mycket också, med leksaker eller springer efter varandra.

Med Henna har dom inte gjort stora framsteg - Henna tycker fortfarande dom små är läskiga om de råkar komma för nära. Men viktigast är att hon inte hatar de små - om dom kommer för nära, säger hon bara till och går därifrån. Hon jagar inte ner ungarna, slår dom inte och sitter inte heller i ett hörn och morrar. I alla fall tolererar hon småttingarna, dom har klarat av att äta från samma tallrik utan tjafs och så vidare. :)

Bilderna är tyvärr inte de bästa som finns - är så svårt att få bra bilder, har aldrig kameran nära när den skulle behövas, och om man hämtar den så springer ju katterna iväg och så blir det ingen bild. Eller om man råkar få en bild så blir det på något sätt väldigt dålig kvalite. Skickar nu bara 2 bilder denna gången, tyvärr är den på Brunöra dålig kvalite - har ju en del bilder på telefonen, men typ alla har blivit dåliga på ett eller annat sätt. Men ja, vi tycker iaf att dom små trivs bra, ni får väl se hur ni tycker när ni kommer för ett litet besök någon gång snart :)

 
Sköldis
 
Brunöra
 
Vi ska snart komma och hälsa på er Nora och Fredrik, det ska bli roligt att se 
dem i rörelse, om de vågar?
Modiga missar som ligger i sängen iaf :)
 
Malin 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar