Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

måndag 7 maj 2012

Hämta ny energi

Igår var jag och M-H och hälsade på Christer som har Max och Måns från Linköpingskolonin, det är där jag hämtar energi och kraft och där kan man bara vara utan att det finns en massa måsten :). Tack Christer för att du tog emot oss och så roligt att även få se missarna, både Max och Måns <3

  
Max rullar i solen


Måns kollar in brorsan :)

Vi gick en sväng på det berömda "hygget" också och jag fick se ett rådjur, lycka för mig!

När vi åkte från Christer så åkte vi till Amelia och lämnade lite leksaker till missarna, igår kväll kom det ett sms som sa:
"hehe... gissa om leksakerna redan ligger över hela lägenheten :) dom älskar leksakerna och bobbo har kommit ut från badrummet! Kram"

Småttingar behöver stimuleras mycket av leksaker och stimulans får dem att växa och våga mer. Vippor är extra bra, ska ta med ett par sådana nästa gång vi kommer Amelia :).

Bobbo och Tusselina äter four friends och de tycker att det är jättegott, dessutom har det fått bra kritik i både tidningar och på olika forum :) bra med bra foder.

Här hemma håller jag på att prova z/d hills foder på missarna, då jag tror att Mammisens slickdermatit faktiskt inte är slickdermatit utan allergi, vi får se vad tiden utvisar. Återkommer om detta :).

Busan älskar att titta ut genom fönstret på alla fåglarna som flyger förbi <3
 Ja, annars gör missarna framsteg här hemma, lilla Busan som vågar mer och mer för varje dag och hon är så nyfiken på alla leksakerna som Mammisen, Pricken och Sotarn leker med, och när jag stänger till dörren lite så vågar hon.... hej och hå vad det leks och kastas runt med sakerna... en dag i taget... så är det... lite vågar hon varje dag... lilla gumman!

Kram
Malin

1 kommentar:

  1. Vi har ju också bytt till Four Friends, så här är ännu en röst som tycker att det funkar bra. Magarna verkar fungera som de ska, och till och med lille herr Trattkantarell äter ordentligt. Vi får se vad veterinären säger om tandstenen när det är dags för omvaccinering.

    SvaraRadera