Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 25 september 2010

Mamma Grynet och Ruff

Sötisarna är inne och det är skönt! Ruffs ögon ser fina ut och de äter som små elefanter :) de älskar blötmat och välling. Den lille snuttisen (Ruff) får man till och med klappa :) den är så himla liten och så tunn. Mamma Grynet vill inte dia den lille men den äter välling (KMR) med god aptit och så även kattungetorrisar.

I samma stödhem är även Buff och Tuff så de håller de håller varandra sällskap. Tuff är ju framåt och vill även ha välling av Ruff, så numera så får det bli fler skålar med välling :).

Kommer nog bilder på sötisarna i morgon.

Lilla Fläcken är i kolonin och gör som alltid, sätter sig på fönsterblecket och tittar in på mataren så han kommer ut med mat till henne. Det märks att det går snabbt för henne att gå tillbaka till som det var förut, hon är skyggare men inte helt förvildad. Mataren säger att hon går undan en liten bit men kommer tillbaka snabbt när maten ställts ner till henne.

Musse är också där men han drar på ett större område nu när det inte finns honor (okastrerade) kvar, han letar tjejer den där grabben! :)

Noname och Spökis är framme mycket på nätterna och leker. På morgonen när man kommer in så ligger alla bäddarna upp och ner och leksakerna ligger inne i filtarna. Sötnosarna!

Noname har sitt ställe på garderoben, där trivs hon med att ha koll på precis allt :)

Ha en fin helg alla

Malin

3 kommentarer:

 1. Lilla Fläcken då... Hoppas att det fins någon mer kisse där som hon kan sällskapa med.
  Ja, envisa får vi vara, det går tillslut, det är jag också övertygad om.
  Trevlig helg till dig också!
  /Matilda

  SvaraRadera
 2. man ska aldrig ge upp.. fläcken SKA in.. baske mej...

  sötnos hälsar härifrån att hon blivit en stalker o följer sin idol i hälarna när dom är i samma rum....inte lika uppskattat andra hållet.... men det har gjort att sötnos känns väldigt klappbar just nu... härligt... o hon sitter tätt tätt intill hjärtat...

  killarna är mer tuffa men går att klappa vid maten...vitnos måste verkligen ha bullimi.. inte mycket som stoppar honom...

  SvaraRadera
 3. Garderoben älskar Alice fd Cooffe också, varmt och tryggt, och man kan göra små utflykter på egen tass, när man vill
  Maggan47

  SvaraRadera