Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 19 september 2010

Helguppdatering....

Vi gjorde ett tappert försök i fredags att fånga in kissar, men ingen ville gå i fällan, tyvärr :(

Igår (lördag) när vi kom senare på kvällen såg vi både Musse och Fläcken, men inte på vanliga stället utan en bit därifrån, hum, man kan undra om de har hittat en bättre, mysiga ställe att sova på? Kanske kommer de tillbaka senare på natten? Det kanske finns mer möss att jaga på det nya stället, vem vet?

Vi vet att de äter på gamla stället i alla fall, för maten är alltid uppäten. Idag ska vi testa Fläckens motståndskraft mot räkor (som enligt Matilda är hennes favorit) så idag laddar vi två fällor med räkor och hoppas att lilla fröken vill gå in för att återigen komma in i värmen hos Matilda som väntar på henne!

Har sett på Johannas blogg att lilla blyga Semlan också börjar komma fram, men mest på natten då hon tror att Johanna sover :) Härligt! Det blir vi glada för!

Matilda har tyvärr inte sett Nostippen något så om någon bor nära Gottfridsberg har lust att hålla gluggarna öppna så kanske vi kan lokalisera henne så vi får ladda fälla även där! Även hon måste komma in innan det blir alldeles för kallt ute!

Svarta svansen har inte varit synlig något mer i Tannerfors, vilket gör mig så bedrövad. Vi har matat i 3 månader och har inte sett en skymt av henne! Någon har dessutom tröttnat på vårt matande, då matskålarna tas bort, så vi får hela tiden ställa dit nya. När ska vi ge upp hoppet? :(

Ha en god söndag... och du, du glömmer väl inte bort att göra din plikt?! Rösta!!!

/Malin

1 kommentar:

  1. Förstår inte vad det är för människor som störs av att hemlösa katter får mat. Har hört flera berättelser om grannar och andra som saboterar på det här sättet. Trist värre. Lite medkänsla med djur kan man väl ändå ha?

    SvaraRadera