Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

torsdag 25 februari 2010

Besök i kolonin

Vi åkte en sväng till kolonin idag för att byta dynor och se om vi såg några kissar. Mataren hade sett en grå långhårig och en svart långhårig och vi såg den som vi tror fick ungar under huset och den som jag kallar för Noname med häftig teckning i ansiktet.

Noname

Den troliga mamman till de döda kattungarna

Dynorna var dyngsura att var verkligen tid att byta dessa så att torra fina dynor kom på trappan där kissarna äter. Det har varit nere på nollan idag vilket betyder att det droppar ner på alla dynorna! Nu är de i alla fall bytta! Åter igen, tack monsi för de praktiska dynorna, de är guld värda!

Vill också tacka för alla gåvor som vi har fått och håller hårt i :) det skulle vara underbart att veta vem som skänker (lämna ett namn?) så vi kan tacka ordentligt!

Till slut, som alltid VI SÖKER AKUTA STÖDHEM till kissarna som går kvar därute. Innan vi får tag i stödhem kan vi inte ta in fler! Vi har alla fullt!

Om inte du kan så kanske du vet någon som har utrymme för en misse och har tid och tålamod. Om du kan, och inte har råd så står vi för mat och sand och låda, bara du kan ta emot en liten kissemiss från kolonin. Om du har möjlighet så mejla till oss på: ostgotkatterna@live.se så vi kan träffas så snart som möjligt!

Imorgon bär det iväg igen för att dokumentera de kissar som går kvar där, förhoppningsvis så får vi ett par bilder på dessa fina kissar också så de kommer upp här på bloggen!

På återhörande
/Malin

1 kommentar:

  1. så fina kissar, och jag hoppas ni får respons på stödhem så fler får chansen att komma in, vilket härligt gäng ni är
    Kram Maggan47 och Saga

    SvaraRadera