Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 19 februari 2010

Ack, så fel vi hade...

Half-Face var såklart inte alls en liten flicka.... Hon var en HAN. Skapligt snopna blev vi eftersom vi var helt övertygade om att han var en hon. Man kan inte alltid lita på sina intuitioner... :)
Lilla gulleponken bor nu i mitt kök och verkar trivas bra. Han sitter vid fönstret och håller span när jag smyger in då och då. Han har tillochmed vågat provsmaka maten, det är inte lite modigt det! Nyfiken är han också, mycket mycket nyfiken.

Ikväll fick vi in kisse nr 14, Nallen! Nallen tar det just nu lugnt i mitt vardagsrum och ska till veterinären imorgon. Vi får väl se om det är en hon eller en han, jag vågar inte längre gissa...! Men ack så söt, ser precis ut som en nallebjörn i ansiktet.

Under fredag och lördag gör vi uppehåll med infångandet då vi inte har möjlighet att åka till veterinären. På söndag återtar vi vår position vid fällorna och hoppas på god fångst.

Just nu är det extremt intensivt för oss. Prio 1 har varit och är fortfarande att fånga in kissarna, såklart. Denna vecka har vi alla varit lediga men trots detta hinner vi inte med att uppdatera så mycket som vi skulle önska. Och det finns mycket annat vi skulle behöva ordna med. Annonser, "pappersgrejer", planering och mer mer mer........... Men allt detta får komma i andra hand. Så även om vi inte fångar kissar så betyder det inte att vi ligger på latsidan. :)

Helt krasst är det så att vi inte ens hinner med vår egen vardag. Personligen hinner jag inte ens med att sova. Malin, Maud och Bertil har dessutom varit/är fortfarande sjuka och förkylda. Beundransvärt att de orkar!!!

Så håll till godo, under helgen kommer säkerligen utförligare inlägg och bilder.

/ Lina

1 kommentar:

  1. Krya på er allihop, är säkerr på att ingen tror att ni ligger på latsidan, blir bara så glad för varje Henom som kommer in
    Maggan47 med Saga

    SvaraRadera