Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 7 januari 2012

Dolly & Molly

Molly

Dolly


Tjaba tjena hallå!

Det är vi, de fränaste, härligaste missarna i stan som tagit plats här! Vi är bäst helt enkelt... eller ja, om vi får säga det själva alltså och det får vi... vi ÄR bäst!

Vi har hittat kompisar här och vi har bestämt att vi bor här nu, men matten säger att vi ska flytta bara den rätta människan dyker upp och det verkar ju inte vara det lättaste :) men det gör ingenting, vi har det bra här! :)

Molly är den som är tamast av oss och hon dreglar och hänger matten i byxorna om hon får och jag sitter en bit ifrån och studerar fjanten :) ha, vem behöver hänga matten i brallan för att få gottis, jag får ändå, jag vet *blink*

Hon säger hela tiden att hon älskar oss och hon ger oss trygghet. Det är många kompisar att välja på, förutom surtanten Shimena som gärna slår oss med tassen i skallen eller biter oss i nacken om vi blir för närgångna, hum, varför gillar hon inte oss? Vi är snälla och kryper under täcket och skrämmer ihjäl henne när hon ska lägga sig och vi flyger fram som galningar, kan det vara därför? Nä va, jag tror att hon är en surpuppa bara! Dumma gammelkatten! Nåjam, det finns andra som tar hand om oss, så det så, men vi är nyfikna på henne i alla fall :)

Lillen, enda killen, han är ju bara så lurvig och skön i pälsen, så honom ligger vi gärna hos och suger på hans sk krage som han ingen har längre, vi förstår inte varför? :) Vaddå inte suga på håret, det är ju så gott att Molly dreglar ner hela honom varenda kväll. Mollys älskling är han! Molly ♥ Lillen, så är det!

Ja, vi ville bara säga att vi hittar på massor med hyss här. Brunis har lärt oss att öppna skåp och lådor så nu plockar vi ut allt vi kan :) det är roligt, men det tycker inte matte när det ser ut som ett slagfält när hon kommer från jobbet, men det bjuder ju på, vi är ju bara "småskitar" så det får hon allt stå ut med.

Vi har bitit sönder mattens alla hörlurar och sladdar till högtalarna till datorn och då var inte matte glad, men nu har hon kanske lärt sig att låsa in sina "viktiga" saker... kanske? Vi letar gärna upp de hemliga ställena så det så, snart kan vi hitta de nya hörlurarna hoppas vi... de var goda :)

Bara lite ord från oss små

Nosbuff från Dolly & Molly

8 kommentarer:

  1. Vilket bus dom här små "fröknarna" ställer till med. Men det är du värd Malin, någon liten feedback måste du ju få ;) Tänk om inte Du funnits då hade det inte blivit något bus och hur hade "fröknarna" haft det istället det kan vi bara föreställa oss. Säkert hade de båda små "fröknarna" alla redan fått sin första kull med sin egen pappa som pappa osv....
    Vad är en avbiten sladd lite tillrört i skåpen mot trygga glada missar. Heja Malin Du är bara bäst!! Kramiz/M

    SvaraRadera
  2. Åhh va söta ni är! Hoppas såklart att ni kommer få ett jättefint hem där ni får bo tillsammans och bara vara, precis som ni får vara precis just nu. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Sötnosar <3

    Det kanske dock är dags för matten att installera barn-/kattlås på skåp och lådor ;)

    SvaraRadera
  4. Vilka små sötnötar! Märker att det är fler kissar som tycker att sladdetti är mums. "Smaka illa-knep" har tyvärr inte fungerat på mitt lilla busfrö. Å andra sidan har Clas Ohlssons och IKEA s.k. sladdgömmor/kabelsamlare som gör att lillmissen inte kommer åt dem. Vilket liv det är i dina små gullungar! Härligt att läsa om. /Stationskattmatte.

    SvaraRadera
  5. Så STOORA ni blivit !
    Det är rätt busa ska man göra och MYCKET :)

    SvaraRadera
  6. Mjau, väntar spänt på uppdatering om Musse, har han blivit kastrerad ännu? Finns några nya bilder på honom?! ♥
    TassKram Wikki & crew

    SvaraRadera
  7. Burr så fina fröknar!*darrar med morrhåren* Om jag inte haft den där stökiga, bråkiga kattvalpen boende här hade matte allt fått övertala husse från att avstå er!
    En dag kommer den rätta människan, om det nu inte är matten som ni tar tass om.

    SvaraRadera