Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 15 augusti 2010

Tuffa tider för Max och Måns?

Idag var vi till Max och Måns och husse Christer för att skriva över kissarna på husse. Nu har kissarna fått en husse på riktigt, eller Christer har ju varit husse hela tiden, men nu är det skrivet och klart. Kissarna är Söderköpingsbor! :)

När vi kom nedför backen såg vi två kissar som strosade omkring på gräsmattan, nosade och utforskade och njöt av friheten! Man blir alldeles mjuk och rörd i hjärtat av att se dem. Det här är rätta miljön för kissarna, att få vara ute och upptäcka världen!

Helt plötsligt fick Max syn på något och började med en konstig stil... smygande och med en stor burrig svans... smygandes fram, sakta, sakta...

ett konstigt mullrande ljud hördes från magen.... mjauuu.... mjauuu... mjauuuuuuuu....

då fick vi se grannens katt, Sigge!!! Jösses, skulle det bli slagsmål nu? Båda missarna mjauade och stirrade på varandra, måttligt roade av att se varandra....

Sigge en snygg 15-årig katt som granne :)

Måns tittade och burrade också upp svansen och undrade, vad är det faktiskt frågan om? Stackars Måns, han gillade verkligen inte situationen och undrade varför de morrade och mjauade åt varandra... ingen kul situation kan jag säga... och det tyckte inte Måns heller. Brorsan, kom och lek med mig och skit i gamlingen, tycktes han tänka, men Max är en envis misse som helt klart skulle ha iväg Sigge från sin mark! BORT!Måns!


Så vi fikade och skrev papper och ibland kollade vi till kissarna. De var ju alldeles runt husknuten :) de trivs med livet som både inne och utekatter.

Lycka till nu Måns och Max och se nu till att uppfostra er nya betjänt Christer, se till att han sköter sig allra bäst!

Malin

2 kommentarer:

  1. Grankatten är verkligen en stilig katt.Hoppas att Max och Måns kan lära sig att komma överens med honom.

    SvaraRadera
  2. Härligt att se M&M i full frihet (och trygghet)!

    SvaraRadera