Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 14 augusti 2010

Kanske?

Först och främst en ros till mannen som äger företaget och området där Noname och hennes bebisar har bosatt sig. Han lånade ut sin nyckel så att vi kan gå in på området (STORT) och både mata och ställa fällorna där. Tack snälla du, utan nyckel hade det nästan varit omöjligt att få in missarna, men nu kanske det ska kunna fungera?! Vi behöver inte ha bråttom heller, utan som mannen sa: "Ni gör det här för en god sak - det är klart att jag hjälper till" gulle honom!


Noname är där

Sötnos är där


Även Vitnos var synlig

Tuff kom tillsammans med mamma Spökis och Buff

Hungriga kissar, men ack så vaksamma så fort man rör på sig lite. Hum, det kommer inte bli lätt att få in de här småtrollen heller :) men det får ta den tid det tar, så är det ju bara!

Välling är inte så poppis längre, så nu är det mjau mjukmat som gäller, tonfisk och makrill ska laddas i fällorna och det hoppas är så förföriskt lukta-gott-mat att de inte kan motstå att gå in där.

Imorgon åker vi till Söderköping och träffar Måns och Max och skriver över kissarna på Christer, sedan är det Christers missar på riktigt :) De får det så himla gott där. Ni har väl inte missat bloggen där betjänten skriver om sina kungar va? Här är den!

Vi fick en present på posten också, från Wikki, choklad till mig (Malin) och sedan leksaker och godisar till Buff och Tuff när de kommer in. Kan meddela att jag var nära att äta upp kissarnas godisar också :) tur att Wikki hade skrivit att det var till kissarna *fniss* Tack snälla Wikki för allt du gör för kissarna och din blogg som jag älskar! Tack!

Nu är det dags för gos med kissarna här hemma men senare under dagen försöker vi att fånga in missar i kolonin! Håll en tass eller två!

Kram
MalinInga kommentarer:

Skicka en kommentar