Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 26 december 2009

Veterinärbesök i morgon

Lilla Mysan har fått tid till vår veterinär i morgon kl 11.00 då prover ska tas både på urin och njurar. Hon dricker mkt och kissar stora sjöar över hela golvet. Vi hoppas att det är något som snabbt går att åtgärda så hon blir frisk igen. Lilla raringen!

Imorgon åker vi också förbi mataren och överlämnar lite mat när vi ändå är i Linköping :) ringde honom på julafton och önskade God Jul och frågade såklart om kissarna som går kvar där. Han sa att det inte är så många kissar som kommer och äter längre... vi undrar var de har tagit vägen?

Funderar också om Mysan skulle behöva en kompis här hemma, kanske en av hennes kompisar från kolonin? Funderar vidare över det och ska ta ett snack med vår veterinär Karin om detta i morgon när vi kommer dit. Hon känner sig nog mkt ensam lilla Mysan, hon är van att ha många kissar omkring sig!

Nu ska jag åka och inhandla kompostgaller för att bygga Mysan en stor bur, men ändå begränsa henne lite i rummet, som troligen är för stort för henne. Lite godisar ska också inhandlas för att muta med i morgon när vi ska få in henne i transporten!

Håll tummarna för morgondagen!

/Malin

2 kommentarer:

 1. vi håller tummarna för att det går bra hos vetten!
  /tass

  SvaraRadera
 2. håller också tummarna inför veterinärbesöket, och 1 liten kompis vore väl bra, kan säkert vara att Mysan känner sig ensam,
  undrar också såklart vart kissarna tagit vägen, någon annan som matar?
  Maggan47

  SvaraRadera