Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 13 januari 2013

Tarzan har landat här


Ni som följer oss på Facebook har kanske sett att det varit akut med Tarzan för att han jagar bort de andra missarna från A-kolonin så att de inte får äta.

Efter upprop både via föreningen 9 livs och vår facebook (och flera svar) så kom det ett svar som verkade helt ok. Vi gjorde hembesök, men det kändes trots allt inte 100 % rätt för Tarzan och det måste vara 100 för annars får jag ingen ro i vare sig kropp eller själ! Visst var det akut, och alla vet ju hur svårt det är när det verkligen är akut... så efter många om och men... och viss tvekan och bollande fram och åter, så hamnar Tarzan hos mig.

Mataren satte honom i transport i morse och vi åkte och hämtade honom och nu är han här. Han har fått ett eget rum till att börja med och ska avmaskas direkt. Det vill säga när han vågar sig ur transporten, för där ligger han kvar ännu, killen ♥.

Han känner ju inte igen sig här, massor med konstiga lukter och en ny miljö så vi får helt enkelt ge honom den tid som han kommer att behöva.

Om det absolut inte kommer att fungera med Tarzan så får han komma tillbaka till Arkösund, men jag tror faktiskt att den här killen kan trivas inne, han har mat, mjuka sängar och någon som älskar honom. I nuläget är det ett blankt papper, men det lär snart skrivas mer om honom... Han precis som alla de andra missarna är värd ett 100-hem, så då ropar vi lite till, men inte för att det är AKUT utan för att han behöver det absolut bästa och rätta hemmet för honom!

När han blir lite varmare i pälsen ska jag ta lite nya bilder på honom, för han l att tittas på, han är snygg, vår Tarzan!

Malin/Östgötakatterna  

 

6 kommentarer:

 1. Skönt att höra att han är inne nu. Och förmodligen på den bästa platsen också. Ser fram emot uppdateringar på honom.

  Basco

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han trivs inte inne och får åka tillbaka till Arkösund. Byter med Gråis och hoppas!

   Radera
 2. Margareta Pennebrink13 januari 2013 kl. 15:23

  Så skönt att det gick bra, och någon som älskar honom är det viktigaste, ser också fram emot uppdateringar

  SvaraRadera
 3. Åh både glad och lessen då blev jag.... Hade hoppats att det nya hemmet skulle vara passande.Vem vet,han kommer kanske att bli en perfekt innekatt. Just de som varit ute längst och haft det mest slitsamt, brukar faktiskt uppskatta hemmets lugna vrå bäst.

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Mmm, han är snygg, men ännu snyggare när han blir hög och ståtlig på fri tass där han är uppvuxen. Håll tummarna för killen!

   Radera