Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

tisdag 29 januari 2013

Lillan & Busan...

Blir så svårt och skriva epost tycker jag - vet inte riktigt vad man ska skriva… :) Busan ("Brunöra") och Lillan ("Sköldis") trivs och mår båda väldigt bra - önskar att man kunde bara visa hur de beter sig, blir svårt att beskriva. De är helt enkelt unga söta små jätte gosiga glada kissekatter.

De har gjort enorma framsteg när man tänker på hur de var när vi tog dom in, gått från att gömma sig i ett hörn till att springa i våra fötter och följa efter oss och gosa och sova i sängen med oss. Lillan sover alltid vid våra fötter (och leker med fötterna om man inte gömmer dem under täcket), och Busan vågar sig väldigt ofta att sova bakom mina knän, annars sover hon vid fötterna med Lillan.

I november var vi tyvärr tvungna att avliva Henna på grund av cancer. Det var en tuff bit att svälja, och är det fortfarande, jag hade haft henne i tio år och varit med henne sedan hon föddes. Lillan och Busan var helt förälskade i Henna, så det var en svår fas med småttingarna när Henna försvann. Man märkte att de var väldigt sorgsna och fattade inte riktigt varför Henna inte var där längre. De drog sig lite tillbaks och var mer försiktiga för ett tag, men de har mer eller mindre kommit över det.

Ja, vet inte riktigt vad annat man kan säga… allt går jätte bra här borta, Busan och Lillan trivs bra med hemmet och med oss, och vi trivs med dom :)
Tack snälla Nora och Fredrik för den fina uppdateringen, det syns att missarna har det bra och de är ju underbart fina små missar ♥ De har blivit stora ju!

Jag beklagar verkligen sorgen efter Henna, en mkt vacker oriental och så personlig, förstår att det blir ett stort hål i hjärtat :( det är sååå ledsamt när man måste ta det beslutet att låta dem somna in för alltid.

Stor kram Malin

2 kommentarer:

  1. Margareta Pennebrink29 januari 2013 kl. 22:32

    Vad roligt med en uppdatering om kissarna, som jag följt sedan bebistiden. vackra kissar är dom. roligt att det funkar så bra

    SvaraRadera
  2. Vila i frid, Henna!

    Xantippa

    SvaraRadera