Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 8 maj 2011

Besök på Djurhjälpen Vaxholm 8/5

Jag träffade goda vänner och åkte till Djurhjälpen i Vaxholm där Muschie och Vitnos har installerat sig nu. De hade öppet hus och det var en mycket positiv känsla att få komma dit och hälsa på :)


När alla besökande gått fick Marianne och jag komma in och hälsa på Vitnos och att han kände igen sin stödhemsmatte gick inte att missta sig på. Vilken kärlek det är mellan den, det var så det blev svårt att fotografera nästan. Ljuvliga Vitnos som jag fick kela med och klappa på och han hade blivit så stor.KÄRLEK!


Muschie hade lite kass mage så han var på isoleringen tillsammans med en annan kompis, så han hade sällskap i alla fall. Lille killen som har blivit så stor! Jag smekte honom lite mellan öronen och Marianne som känner honom mer klappade ordentligt såklart.


Så glad jag kände mig när vi åkte från katthemmet. Så bra de har det där missarna och vet ni... Vitnos var preliminärt bokad redan! Men vem kan motstå dessa skönheter? De är otroligt vackra och alla har de personlighet! Jag gillar deras stil och framför allt så gillar jag deras färger, kontrasten mellan vit och svart är så himla snygg. De är snygga både för hjärtat och för ögat!Jag fick dessutom träffa Madde som jag hade känt i över 2 år nu, hon jobbar på katthemmet. Tack snälla Madde för att vi fick träffa gosekillarna och tack för att katthemmet är så fint. Vilket fint jobb ni gör på Djurhjälpen! Dit kommer jag absolut många fler gånger... om inte annat för att titta på alla vackra katter, de är så otroligt fina! Jag skulle vilja ha alla!

Mina goa vänner som gjorde min dag till en läkande dag med massor med kramar och med en respekt och kärlek som jag nästan kunde ta på. Jag känner mig fortfarande lycklig och glad över att den här resan blev en resa som läkte en stor del av såren.

Mison har dessutom byggt en STOR droptrap åt Östgötakatterna som vi snart ska sätta i arbete. Kommer bilderna på den, så ni får se. Vilken tjej va? Hon är helt otrolig den tjejen! Massa kramar och ett stort TACK Mison!

Kramar
Malin

3 kommentarer:

 1. Åh vilka mysbilder :)
  Gos är det bästaste som finns och sen kommer busa på listan :)

  SvaraRadera
 2. Vilka stiliga killar!

  SvaraRadera
 3. så vackra killar är dom, var där, tack Malin och alla som var med och förgyllde dagen, och hoppas det blev många bokningingar på katterna som bor där

  SvaraRadera