Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 16 januari 2011

Online för en stund

Jag har inte tappat kontakten helt med internet, men det blir inte lika ofta uppkopplat som innan, hoppas att det är löst i slutet av nästa vecka.
Kanske att vi har fått ett nytt stödhem... kontakt ska tas ikväll via telefon... det är spännande.

Håll tummarna att det är "rätt" stödhem bara :)

Newie söker nytt stödhem av någon som är van med skyggisar. Hon behöver en kattkompis som är tam och gillar nya kompisar. I stödhemmet där hon bor nu finns det många kompisar för henne, men nu ska stödhemmet flytta till mindre yta och då behöver Newie nytt stödhem. Tack Lina för att du ställde upp för Newie och hennes bebbar, vi är dig evigt tacksamma!

Musse, Strimma och Fläcken har varit synliga för mig i kolonin och då blir jag så himla glad igen. Jag blev orolig att de skulle ha tagit till flykten nu när det varit så kallt och hemskt ute, men de är där. Igår satt Musse och Strimma där och väntade på mat när vi kom... hurra!

Någon som kan tänka sig vara stödhem för någon misse från kolonin så maila mig på ostgotakatterna@live.se så mailar vi lite och sedan talar i telefon och till sist ett hembesök. Vi är ytterst noga med våra stödhem för vi vill inte att missarna ska bli någon slit och slängvara. Det är därför viktigt att det blir rätt på en gång! Inget hattande fram och åter.
Tänk också på att det är skygga katter, inga tamkatter som man sätter i knät och gosar med :) så om du vill ha en sådan misse så finns de inte här (förutom Vitnos och Muschie som ska placeras permanent och inte i stödhem).

Det kommer snart ut en annons på Muschie och Vitnos :) de finns i stödhem i Åkersberga :)

Ludde-Ludd har slutat med metacam nu och ska få antibiotika till på tisdag och sedan ska magen vila och bara få bra mat, så vi hoppas att magen kommer att bli stabil igen. Han går alltid på lådan och inget skvätt utanför, men han dricker och kissar mycket. Vi får se när prover ska tas på Ludde, håll tummarna för att sockret har gått ner och att det hela bara var något tillfälligt, om inte så får vi ta beslut efter provsvar.

Alla katterna ska få en chans, så även Ludde-Ludd

/Malin

5 kommentarer:

 1. Och jag vill bara flika in och säga att Newie är en väldigt, väldigt modig kisse som börjar komma till sin rätt nu när hon inte behöver skydda sina små... Mycket pratsjuk och gillar tvåbeningar om de håller sig på lagom avstånd! Än så länge. ;)

  SvaraRadera
 2. hoppas också på stödhem för Newie, och att Luddes socker gått ner, att det var något tillfälligt eftersom han hade urinvägs infektion, hoppas såklart på fler stödhem också, samt permanenta till dessa ljuvliga snälla missar
  Maggan47

  SvaraRadera
 3. kan meddela att trevligare kisse än vitnos kan man inte få...attans att jag inte kan behålla honom... o muschie är så fin på sitt sätt.... så för den som vill ha ett trevligt brödrapar så kan man inte få tag på bättre än dom här huliganerna...dom kompletterar varandra så bra

  SvaraRadera
 4. Om Ludde dricker "väldigt mycket" - rådgör med veterinären så att hans njurar är ok?! *healingspinner*
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 5. Hej Wikki :)

  Luddes njur och levervärden var utan anmärkning, det var sockret som var högt :( får se vad nästa blodprov och urinprov visar *nervös*
  Håll tummarna för lillkillen <3
  Kram
  Malin

  SvaraRadera