Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

torsdag 9 december 2010

Ludde-Luddan

Ludde-Luddan är inne i tryggheten och i värmen. Den lille får fisk och i/d för att magen ska lugna ner sig lite. Missen kissar, men ännu har inget bajs kommit :(.

Är man inte orolig för att det rinner så blir man orolig att det ska vara stopp... är man någonsin nöjd? Den lille/a gillar när man håller den sällskap. Det bästa är att hålla sig ur sikt och prata tyst och mjukt, det gillar missen :).

Den är så fin och ligger där och blinkar när jag kommer med maten... den tycker om maten och jag hör att den smaskar riktigt när den äter... jag hör det utifrån alltså, för är jag där inne hos den så vill den inte äta.

En dag hoppas jag att den lille visar sin kropp utanför transporten, men än så länge får den vara, så länge som den behöver... vackra fina missen!

Kram från Malin

4 kommentarer:

 1. jag blir störtkär i denna snygging... vilken blick...

  var nånstans finns det en som ser potentialen i denna fina kisse?....

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att få vara inne! Det är klart h*n kommer visa sig med såna hjältar som ger kokt fisk och kärlek.. Kram!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, luddis! *spinner healing på distans*
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 4. vilken fin kisse, och ser att Ludde njuter av att vara inne, kommer säkert att gå bra med magen så småningom, tar ju tid för tarmar att fyllas på, och med skonkost tar det längre tid, men varmt och skönt under tiden är ju inte fel, njuter säkert av att se dig Malin, även om han inte visar det ännu, utom med blinkningar

  SvaraRadera