Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 31 december 2010

Gott Nytt År

Jag funderade över det här med att sammanfatta året som gått och inser att det skulle bli alldeles för mycket text, så det låter jag bli.

Sammanfattningen är... 29 katter intagna (3 på rymmen - Nostippen & Fläcken hittade tillbaka till kolonin, och Svarta Svansen är inte synlig). Prioritet är att få in Nostippen och Fläcken då de har ett stödhem som väntar troget på dem, som längtar efter dem och saknar dem så mycket!

När en katt blir intagen från kolonin dyker det gärna upp nya katter, katter som jag inte känner igen som kanske bara stannar tillfälligt för att det finns mat, eller de kanske är på genomresa bara? Det är ingen som vet i nuläget utan jag gör mitt bästa för att memorera eller fotografera de missar som finns på plats fler än 2 gånger.

Musse som troligen är pappa till många av de som fanns i kolonin är inte intagen och behöver ett stödhem, permanent hem, finns det någon som kan öppna dörren för pappan till alla bebbarna?

Svanstippen och Svartöga skulle behöva någon som kan ge dem massor med tid på att socialisera dem så de behöver flytta, gärna tillsammans, de bor hemma hos mig men behöver mer stimulans, någon som kan?

Jag vill tacka ALLA av hela mitt hjärta förstås :).

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och en önskan om att 2011 blir ett bättre gynnsamt år för de hemlösa, skygga missarna!

Kram
Malin

5 kommentarer:

  1. vill tacka dig Malin,för att du så troget under hela detta år, och en del av 2009 fått in så många katter, fotograferat, dokumenterat, samt mest värt för kissarna ute i kylan,sett till att det finns mat och krypin kalla nätter, så frusna små tassar kan värma sig lite mot vind och köld
    Av hela mitt hjärta tack och hoppas 2011 blir det år, då kolonin försvann
    Maggan47

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År önskar vännerna Wikki & Nova

    SvaraRadera
  3. Gott Nytt År på dej med Malin...tänk om jag inte lärt känna dej... då hade jag inte haft tre vilda ungkatter i min gran... hu så hemskt :-) du är en enorm klippa för kissarna... så himla mycket energi får jag av att huliganerna dundrar fram genom huset... skulle önska att jag kunde behålla alla tre...
    hoppas nu att det nya året startar kanonfint o att musse o rymlingarna till att börja med kommer in snabbast möjligt....
    kram

    SvaraRadera
  4. Nosbuffar från dina "barn".
    Max & Måns
    Tack för vi fick husse!

    SvaraRadera
  5. Ny auktion på min blogg där Östgötakatterna får del av intäkterna - gör gärna reklam för den och låna bilder! NosPuss Wikki

    SvaraRadera