Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 18 december 2010

Här är han - Ludde-Ludd

Jag heter Ludde-ludd är en riktigt fin och nyfiken misse! Jag älskar den mjuka sanden i lådorna och ligger gärna där. Gör ifrån mig i en låda och ligger i den rena, sedan alternerar ju jag mellan de två.

Man kan faktiskt se att jag är mer svart-vit än grå-brun som jag var innan jag kom till vet :) jag är en sötnos!

Struten på örat får sitta kvar ett tag till, den är ganska snygg faktiskt om jag får säga det själv och det får jag faktiskt :).


Jag äter i/d mjukmat och i/d torrisar, vilket är en dyr mat i skillnad mot Royal Canin som vi vanligtvis får i kolonin. Jag ska bli en stor kille och äter i burk mjukmat/dag och det kostar pengar. Jag tycker såklart att det är som medicin, för att få min mage att fungera. Veterinären rekommenderade att jag skulle få sån här god mat i 2 månader.

Hon, den där tillfälliga matten säger att det är självklart att jag ska få den maten, även om det är dyrare. Hon säger att min mage ska bli bra och att jag ska få den trygghet och värme och mat som jag behöver. Jag tror att hon gillar mig faktiskt!? :) Om någon kan tänka sig att köpa en burk med mjukmat i julklapp åt mig så får jag kanske ännu mer god mjukmat. Det är verkligen smaskens för min mage. Jag riktigt dreglar när maten kommer, men jag vill inte visa det såklart. Väntar tills hon har gått ut så smaskar jag i mig sedan. Hon säger att hon hör att jag tycker om maten och det är bra, då kanske jag får mer???

Mjuka tassar från Ludde

1 kommentar:

  1. du får göra som vi ludde-ludden... syrran o brorsan hade av sina öronstrutar redan innan dom lämnade veterinären.. men jag HERR vitnos fick mitt mer vältejjpat så det tog 12 timmar innan jag blev fri....har träffat min syrra idag o hon tassade efter mej en massa...

    såklart du ska ha en massa god mat..skönt att vara inne va?.. vad är det där vita för nått därute?

    SvaraRadera