Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 24 juli 2010

Uppdatering om Spökis och Co

Söta Buff


Söta Tuff


Tuff & Buff


Kotten är allt lite avis att den inte får smaka välling när Buff äter :)


Ibland hinner kotten före och då väntar småttingarna :(


Jag har aldrig varit med om att de lever så helsynkade med varandra, både kottar och katter. Klart att småttingarna undrar när de ska bli deras tur att få mat! Kottarna har flera matskålar och vattenskålar där också, men det är tydligen godare med kattungematen än vad det är med deras torrisar. Det går hem när det andra är slut :)

Vi söker fortfarande stödhem till Spökis och hennes bebbar och även till Noname och hennes 2 lite större bebbar. Kan någon öppna sitt hem för en kattfamilj?

Noname och hennes ungar kommer sent till kolonin och äter alltid på baksidan, tillsammans med en ännu mindre misse, som jag ännu inte har sett. Ska se om jag får möjlighet att se den ikväll? Många timmar tillbringas i kolonin nu för att få småttingarna vana vid människor, även om vi inte får komma dem så nära att vi kan klappa dem så vänjer de sig vid att vi är där och pratar och rör oss omkring dem. Sötisarna vet ju att vi alltid kommer med godsaker, så det lockar allra mest. Mamma Spökis låter oss vara nära småttingarna och hon håller noga koll på vad vi gör, precis som mammor ska vara. Spökis är en duktig mamma som håller full koll på sina små!

Noname har bytt ställe till hennes små, hum, så nu försöker vi ännu en gång lokalisera vad de har sin nya gömma. Inte lätt då det finns MÅNGA gömmor överallt för både små och lite större missar!

Svarta svansen har inte varit synlig för oss, men vi matar vidare och hoppas fortfarande. Det är 2 månader sedan hon försvann nu :( Svarta svansen, var är du?!

Om du kan vara stödhem så mejla: ostgotakatterna@live.se eller ring mig på 0700-655854 (comviq).

/Malin

3 kommentarer:

 1. Svar: Åh, tack så mycket! :)
  Tar ni hand om hemlösa katter från östergötland? Jag bor nämligen där så lite intressant!

  SvaraRadera
 2. Ja, de är jättesöta. Jag hoppas innerligt att någon kan ta emot dem, antagligen som stödhem eller permanent hem. De lite större kattungarna är också så oerhört fina.
  .
  Hemskt att så fina djur som katter ska behöva fara illa.

  SvaraRadera