Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 16 juli 2010

Familjen - Spökis med bebisar


Det här är vi, familjen alltså (till vänster i bild är jag som heter Tuff och till höger är Buff). Vi bor kvar i kolonin för det finns ingen som kan vara stödhem i nuläget, men vi tror att även våra småtassar ska kunna få komma in en dag. Vi har det ganska okej där just nu, det är varmt och mamma är ju här och tar hand om oss <3 vi älskar vår mammis! Vi måste vara tillsammans med mammis till vi är minst 12 veckor, helst lite mer för att vi ska vara mogna att flytta.


De där tvåbenta som kommer vareviga dag har med sig god välling och riktig bebismat, ni kan bara tänka er, såååå gott! Kolla in mammis matmustasch, snygg va? <3 Idag satt både jag och mitt syskon och väntade när de tvåbenta kom, för vi hade ju inte fått tillräckligt med torrisar *hum* vilken ordning! Jag tror att det finns en baktanke med att vi inte får för mycket mat, försöker bara tänka ut vad!!! Huga, det känns att man måste vara lite på sin vakt, i alla fall för kvinnan i fråga, hon har med sig en rolig vippa som hon leker med, alldeles ensam alltså, för vem vågar leka med henne? HUM! Sugna är vi allt, men vi låtsas att vi inte ser henne där hon försöker att flörta och prata bebisspråk med oss.


Idag kunde jag (Tuff) inte låta bli utan jag visade hur TUFF jag verkligen är. Jag tassade ut och spanade och luktade på blommorna och jag hörde hur de tvåbenta höll andan *pjutt* vad trodde dom egentligen, att jag är en liten fjant?! No way, här visar vi upp oss :). Buff är ju blygare och höll sig noga undan, men annars far h*n omkring som en stolle minsann. Vem är modigast? Jojo, det är ju jag, det är ju därför jag heter Tuff! Hörde hur kameran smattrade hela tiden och jag lät henne fotografera, det kan jag ju bjuda på när hon kommer med välling!


Även Buff kom med på bild idag, vi är ganska så lik mamma båda två, men nu börjar vi tuffa till oss båda två, snart kommer vi kanske att leka med vippan, det lär ni väl få veta här igenom kan jag tänka mig :) om inte annat så skriver jag själv, för jag är så stor att jag kan tassa egna bokstäver nu för tiden.

Spinn och kurr
/Tuff

5 kommentarer:

 1. Vilka små charmtroll!
  Och fantastiskt bra bilder som vanligt!
  Misstänker att det smattrades en hel del, tihi

  /Christer

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag hade ett stort hus med trädgård som man kunde fylla med katter. Nostippen och Fläcken hälsar så gott och hoppas att småmissarna också får ett stödhem snart, där finns det sköna sängar att sova i iställtet för hårda marken.

  /Matilda

  SvaraRadera
 3. önskar jag också hade stort hus, vilken ljuvlig liten familj
  kram Maggan47 som jobbar heeeela helgen

  SvaraRadera
 4. Vilka sötnosar! Hoppas det dyker upp någon som kan vara stödhem.

  SvaraRadera
 5. Jag såg att det fanns auktioner utlagda på Tradera till förmån för Östgötakatterna. Det borde ni göra lite reklam för i bloggen tycker jag. Ett enkelt och bra sätt att stödja ert arbete!

  http://www.tradera.com/search/result.aspx?search=%F6stg%F6takatterna&search_category=-1&x=0&y=0

  SvaraRadera