Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 11 juli 2010

Besök hos Christer och Max och Måns


När vi kom till Christer och sötnosarna höll Christer på att ta ner tvätten, tänk att få tvätten torkad utomhus på torkvinda, de luktar ju så himla gott. De bor verkligen i en idyll och jag får allt lite dregel på hakan när jag kommer dit! :) Vilket hus och vilken utsikt och så perfekt för kissarna Måns och Max (f.d. Pricken) som så småningom ska bli utekissar om de vill.

Christer har en ritual när han kommer hem från jobbet, han sätter sig på trappen i huset och gosar med kissarna såklart :) men nu kom ju jag och Bertil med och sabbade allt *hum* så de undrade vad vi var för människor som kom. Nyfikna krabater är de allt. Vi fick klappa och gosa lite vi med och såklart så ville vi föreviga detta ögonblick, det är stort när man kommer och hälsar på i ett permanent hem sådär.


Grabbarna spanade in oss på håll och Måns försökte flera gånger få med sig husse till matskålen för att hälla upp godis, men husse mutade med annat gott, så de blev nöjda och belåtna! :)


Max, som hette Pricken förut slängde sig på mattan och ville ha goooooos och det fick han såklart. Så mjuk och ullig så och vad var det vi såg, en begynnande liten mage började att komma där *hum* husse får nog hålla lite i godiset *fniss* de är så tama och fina missarna och det gör så gott i hjärtat att se dem sådär. Minns dem när de gick ute i kolonin och jämför såklart, totala lyckan blir det absolut! HURRA!


Nyfikna Måns spanar och Max vilar, men bara en stund, för snart är det fart på dem igen.

Vi blev bjudna på fika och fick sitta på altanen och gotta oss, det svalkade skönt och som utsikt ser man vattnet och gräset och det är bara så fint att få komma och hälsa på.

Kunde de här missarna ha fått en bättre husse, inte en chans säger jag! De har det så himla perfekt och när jag åkte därifrån så kändes det som fluff i hjärtat, alldeles mjukt och gott.

Om ca 1 månad kommer vi igen och spanar in missarna, tiden går så fort och det är så härligt att se alla framsteg som de hela tiden gör... toppen Christer!

Tack för att vi fick komma på besök och gosa katt, det gör gott för hjärta och själ!

Förresten, ni har väl inte missat bloggen om missarna? HÄR är den, och om du går dit och läser, skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att se vem som läser där!

/Malin

2 kommentarer: