Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

torsdag 3 november 2011

Svanstippen sötnöten

Lilla fina Svanstippen har det så gott i nya hemmet, där hon får vara precis som hon är... med allt vad det innebär. En liten nyfiken tjej med klara ögon spanade på mig från sitt bästa ställe... gullnosen!När jag besöker stöd eller permanenta hem så blir jag så himla glad! Alla hemmen låter missarna få ha en given plats och få den tid som de behöver, det är guld värt och dessutom ett måste för att kissarna ska få utvecklas och få bli tama och lyckliga under sina premisser, även om de kanske aldrig kommer att bli knäkatter :) rätten att få vara sig själv ni vet? Att få vara den man är, trots att man kanske inte alltid passar in i samhällets mallar!

Jag gillar inte mallar, men jag vet att de finns där, ibland synliga och ibland osynliga.

Att få ge dessa katter en chans är det viktigaste för mig! Att låta dem få den tid som de behöver... återigen... de 3 T:na, Tid, Tålamod och Tillit... med det löser man det, jag lovar.

I dagens vansinnigt stressade samhälle så får sällan missarna den plats som borde vara given för dem alla :( det är otroligt sorgligt tycker jag :(.

De stödhem och permanenta hem som vi har gör ett otroligt fantastiskt jobb och de är alla värda stora stående ovationer... och jag hoppas att ni vet om det? Jag är otroligt tacksam över att ni ger missarna de 3 T:na.

Massor med stående ovationer till er, stödhem som permanenta hem!

Kram
Malin

3 kommentarer:

 1. Massor med stående ovationer till dig Malin, som sett till att dessa kissar från Östgötakolonin fått chansen till stödhem och permanenta hem. Du är bara bäst Malin originalmatte
  kram Maggan47

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med dig
  att det är bättre att katten i fråga själv får känna att den mår bra där den bor och inte tvingas att sitta i knä OM den inte vill själv. En av mina 4 katter är ingen *knäkatt*
  Hon får sitta i knä OM hon själv vill det, inget tvång.
  Det är ju så katter trivs bäst.

  Tasskram

  SvaraRadera
 3. Instämmer med ovanstående! Du gör ett fantastiskt jobb. :) /Tass

  SvaraRadera