Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

måndag 29 november 2010

Nostippen is back

Lilla gumman... äntligen fick jag se henne. Har anat att hon har varit tillbaka ett tag, men har själv inte fått se henne. Lilla rara älskade Nostippen! Nu ska du gå i fällan ännu en gång, tillsammans med Fläcken ska du få komma tillbaka till Matilda som längtar så mycket efter er båda.

Idag måste alla hålla tummarna.... det är kallt och det är blött och snön har vräkt ner... visst vill ni komma in igen sötaste missarna..

Malin

4 kommentarer:

 1. Lilla, lilla gumman då <3 så liten och frusen hon ser ut. Det väntar varma filtar och favoritgodis hemma i lägenheten så snälla, snälla, gå in i fällan igen. Håller tummarna så hårt, så hårt!

  Kram Matilda

  SvaraRadera
 2. Lilla kattskrutt tassa snarast in, för din egen skull!
  Ska bara meddela att i morgon avslutas auktionen till minne av Alice/Coffee och budet är nu uppe i tusen kr! Spännande, eller hur!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 3. Wikki... vilken summa :) det finns så lite tid nu när snön är här och ett evigt åkande och spanande efter missarna som är kvar i kolonin.
  Tack för att du startade auktionen för Alice´s minne.
  Kram och tack
  /Malin

  SvaraRadera
 4. också så tacksam för auktionen till Alice minne, vet att hon håller koll uppe i sin himmel med de andra kolonikatterna och ler, klart kissarna ska in i värmen nu, måste bara ske, finns ju ett väntande hem, komsi lilla kissen till din egna soffa
  maggan47 matte till Alice

  SvaraRadera