Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

söndag 3 oktober 2010

Fläcken - rymlingen


Våran lilla rymmare på bild. Har ju inte sett henne själv, men vet via mataren att hon kommer varje dag och knackar på och vill ha maten serverad. Idag kom vi lagom och fick en skymt av henne :) det är i alla fall skönt att se att hon är där och inte är på fri tass i okänt område.

Vi får vara tacksamma över att vi alltid (förutom med mamma Grynet) alltid kastrerar direkt, innan placering i stödhem. Tänk om man skulle ha okastrerade kissar som kom på avvägar, det skulle vara en mardröm!


"Bäst jag smiter undan så att de inte får tag i mig! Jag ska absolut inte in i någon fälla eller transport, jag är tillbaka där jag föddes :/. "


Sticker nu innan de får för sig något dumt... vem vill ha räkor och tonfisk och makrill och lax? Inte den här lilla Fläcken i alla fall, hon har visst bestämt sig för att vara kvar. HUM!

Nä, det ska vi då inte tro, vi ska "bara" överlista henne och komma på vad som är det bästa sättet att fånga in en smart kissa!

Kolla in den snygga lilla tippen på hennes svans... så himla fin är hon, men jag tycker att hon börjar bli mager och jag vill ha in henne omedelbums!

Malin

3 kommentarer:

 1. Jag försöker skicka massor med tankar till henne "Kom hem till mig så ska du få jättemycket mjukmat, räkor och så mycket mjukost du orkar äta"
  Håller alla tummar att hon fortfarande minns hur kul hon tyckte det var att leka med vippan och jaga bollarna, för att inte tala om att rulla ihop sig på den mjuka sängen och sova i värmen.

  Saknar dem båda så mycket <3

  /Matilda med en tom lägenhet och lådor som väntar på att användas igen.

  SvaraRadera
 2. vilken fläcken att spela oåtkomlig....det börjar bli ruggigt därute ju... kom in nu fläcken så matilda blir lite glad igen. Kram på matilda..

  nonames ligisttrio har skickat lite av en rapport...

  SvaraRadera
 3. blir snart kallt Fläcken, in i värmen

  SvaraRadera