Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 2 oktober 2010

Äntligen lördag!

Helgerna går så fort och veckodagarna blir mörka mycket tidigare, vilket tyder på att det är höst! :( vilket i sin tur betyder att det är kallare om nätterna och de första frostnätterna har kommit! Kan man vägra hösten? Var tog sommaren vägen? Var det någon? Den försvann fort förbi!

Önskar så många fler timmar på dygnet, för de räcker aldrig till :( hur jag än försöker att planera! Alla bilder som jag skulle ta på Buff och Tuff och Mamma Grynet med sin lilla Ruff, det har inte blivit av :( förlåt mig! Det kommer bilder när dygnet har blivit längre eller så... hum!

Nästa inlägg kommer från stödhemmet i Stockholm, Nonames ungar, Vitnos & Muschie (killar) och Sötnos (tjej). Har fått en del fina bilder på gänget och de är så fina, har också hört att Muschie gillar att bli klappad när han börjar bli aningen pömsig och Vitnos är lite skakig i svansen fortfarande. Sötnosen däremot är nästan tam då hon går tillsammans med Mariannes tamkissar en del :)

Nu är det snart dags att åka till kolonin och spana efter Fläcken :) som hittade tillbaka efter rymningen från Matilda. Hon är ju där, men försöker att passa på att dra innan vi kommer på vardagarna, hum, ska försöka få se henne idag. Hon tigger mat av mataren genom att knacka på fönstret när hon vill ha mat. Den tjejen är en smart kissa!

Musse är där och äter sent och Newcat kommer sporadiskt. Undrar var kissarna är när de inte är i kolonin? Ska försöka att smyga efter missarna en gång för att se var de tar vägen, vore bra att veta om de har ett bättre ställe någonstans, det är ett stort område de rör sig på! Attans!

Ha det gott alla och tack snälla ni som har en skänkt en slant till kattkontot :) det är guld värt!

/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar