Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

tisdag 25 maj 2010

Saga från kolonin


Lilla Saga från kolonin som flyttade till Maggan i Sthlm fick i måndags eftermiddag somna in pga den mycket lömska sjukdomen FIP.

Det är alltid mycket tragiskt när en kisse blivit så sjuk att den måste somna in och de här kolonikissarna sätter extra tassavtryck i ens hjärta och då blir man också extra ledsen och bedrövad att inte lilla Saga fick leva längre tillsammans med sin bästis Sigrid och Beata och Flisan och få gosa ännu mer med matte Maggan.

Tack snälla Maggan att du öppnade dörren och gav Saga den bästa tid hon någonsin kunde fått, med kärlek, ovillkorlig sådan, god mat och en mjuk säng att sova i. Så tacksam att hon fick komma in och få vård om omsorg in i det sista.

R.I.P. lilla Saga och en stor tröstkram till matte Maggan

/Östgötakatterna

4 kommentarer:

 1. Söta lilla Saga! Ska tänka på henne idag, och sända en särskild tanke till Maggan och Sigrid.

  SvaraRadera
 2. R.I.P lilla Saga... Jag tror också att hon är väldigt tacksam över att få haft det så bra under sin sista tid här på jorden, fast än tiden blev alldeles för kort.
  /Mia

  SvaraRadera
 3. Vad ledsamt att höra :-( En sorglig historia.

  SvaraRadera
 4. en mycket sorglig historia blev det, Saga skulle inte sluta så här, sagor ska ha lyckliga slut, och en sagokatt var hon, för go för att vara sann, blev förälskad i bilden ovan, innan hon var infångad, men det såg kattänglarna till att hon blev, och transporterad hit till Upplands Väsby, till stor glädje för Sigrid 2 år, som saknade en buskisse, och som dom lekte, var alltid tillsammans åt och sov ihop, samt brottades, så blev Saga akut sjuk, och inlagd, hoppet fanns då att hon blir frisk, fick komma hem, återbesökstid några dagar senare, och då var Saga dålig, misstänkt FIP var FIP, och min lilla Saga tog slut där, men jag fick leva med henne, och lära känna henne, och mitt hjärta tog hon med sig en bit av, min lilla lurvrumpa, som blev så älskad, inget liv är förgäves, även om det är kort, så finns det en mening, och meningen med Sagas var att hon skulle berika vår tillvaro, även om det tog slut alldeles för fort, älskade lilla kisse som nu finns som kattängel bland våra andra, på andra sidan bron
  mycket ledsen Maggan47, matte till Saga, glömmer dig aldrig

  SvaraRadera