Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 23 oktober 2009

I väntan på fällan

Under tiden som vi väntar på att fällan ska komma i vår ägo så håller vi god kontakt med mataren och försöker att underlätta för honom och kissarna genom att överlämna lite mat ibland.

Vi badar i katter och hela tiden är det kissar som behöver komma in, alltid och hela tiden. Det var väntat och vi gör vårt bästa för att försöka att ro vårt projekt i hamn med kattkolonin. Ibland måste man prioritera och tänka igenom noggrant vad som ska göras allra först osv.

Dokumentera alla katterna noga noga och i samband med det hitta en bra veterinär som kan hjälpa oss att kastrera och kolla över kissarna.

I förrgår så åkte jag och Lina till mataren för att spana lite på kissarna och prata med mannen som matar. Vi träffade på hans son som verkar vara en hyvens kille, precis som sin far!

Hus nummer två ska också göras klart och sättas på plats för kissarna och kanske till och med hus nummer 3 :) så att kissarna kan krypa in och få skydd mot vind och kyla!

I helgen ska vi åka igen för att lämna mat och fotografera kissarna. Det är många och en del är lika varandra, det är viktigt att vi lär oss att skilja på dem!

Lite uppdatering så ni vet vad som sker, vi måste skynda långsamt och göra rätt, det är viktigt!

/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar