Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

måndag 26 oktober 2009

Fotografering och husbygge

Igår så gav vi oss återigen till kolonin för att påbörja dokumenteringen (fota alla missar). Samt att vi fyllde på matarens mat- förråd, det går åt en del för att mätta alla hungriga missar.

Det regnade och kattena satt och tryckte på verandan där de har lite tak över iaf, de satt nära nära för att ge/få värme. Det skär i hjärtat när man ser dessa små liv...man känner sig så otroligt maktlös.

Vi fick fotat (har ju som tur är en proffs fotograf med i gänget *L*) förhoppningsvis fastnade de flesta katterna på bild.

Efter det så for vi hem för att avsluta katthus-byggena...det gick riktigt bra efter vi övat på första huset. så nu har vi 2 till hus som katterna ska få och förhoppningsvis tycker de att husen är lika fina som vi "byggare" tycker *L*, värme kommer de aif ge dem.

Måste även berätta att en sten fallit från bröstet idag, vi letade som bekant vetrinär vilket vi är mycket noga med att den personen uppfyller de krav vi har och har nu fått kontakt med en vetrinär som det känns kanonbra med samt att hon har gedigen vana med skygga katter . Vi ska träffa henne nästa vecka.

Mina/våra tankar går som alltid till alla hemlösa frusna/hungriga missar ute i vårat land.

/Maud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar