Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

lördag 22 december 2012

Äntligen... äntligen lite ledigt

Vi har jamat länge på matte här hemma att hon borde vara hemma mer och inte se ut som hon skulle svimma när som helst, utan vara piggelin och glad och inte så trött :/ och kanske att det verkar som det har gått in nu, hon är ledig enda till torsdag morgon, så många dagar ledigt :)

Hon kommer få fullt upp med att gosa och kela och leka med oss såklart, vi står på rad och väntar, ibland :)

Molly och Dolly har flyttat till stödhem i Motala och det går bra med de små raringarna. Jaja, de är inte så små längre, men de är raringar iaf, för mig kommer de alltid att vara "småttingarna" här hemma!

Dolly är expert på att gömma sig och sist när jag smsade med stödhemmet så hade hon varit borta under ett halv dygn, då låg hon i stödhusses byrå och knoppade, ja, de kan skrämma en från vettet och vara totalt uppslukade av jorden, sen sitter de bara där framför en... missarna, inte skrämmas sådär! Tack Michelle och Simon för att de får en fristad hos er och att ni tar hand om sötbebisarna :) jag är så tacksam! Ny laserpekare ska införskaffas för den la ju av direkt, tyvärr!

Idag ska vi, som alltid på lördagarna, åka till våra missar i Linköping och mata dem och spana efter dem :( de är ju sällan där när vi är där. Stödhem, vi söker stödhem för Strimmer och Co, är det någon som kan öppna dörren för dessa missar? Gärna någon med skyggisvana :).

Vår Trissan fick somna in för ett tag sedan, jag kunde helt enkelt inte skriva om det just då :/  Jag har varit så ledsen och så arg för att våra missar inte kan få leva ett långt och smärtfritt liv när de äntligen har fått komma in i trygghet... älskade ♥ Trissan ♥, sov i ro min älskling, vi möts igen, eller hur?! Hon hade cancer i magen (tarmarna) och fick somna in medan jag och Bertil smekte henne mjukt över huvudet, det är smärtsamt och det är så orättvist!

Trissan ♥
Nu är det snart jul och våra missar som är inne ska såklart få lite extra gottis (skinka) för de ska ju också känna att det är gott med juletiden.

Östgötakatterna vill önska er alla en riktigt God Jul så hörs vi i mellandagarna, för då ska vi åka till Motala och hälsa på Molly och Dolly ♥

Vi vill också tacka alla gåvogivare ♥ och alla andra som på ett eller annat sätt stöttar oss:
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något ♥ stämmer så himla bra! 

Kram Malin & Bertil

7 kommentarer:

 1. Hoppas ni får många sköna lediga dagar med Matte. Tazz&Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon jobbar ju inte förrän torsdag, så lite mer ledigt blev det allt <3
   Vi älskar när hon är hemma här med oss så vi kan köa för gos och kel och massor med gottis :)
   Nosgos

   Radera
 2. Passa på och njut av långledigheten; den är du så innerligt förtjänt av. Hoppas att ni alla får en riktigt God Jul! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon njuter av ledighet och det gör alla missarna också... och godis och kel i mängder blir det hela tiden... precis som det ska vara
   Nospuss

   Radera
 3. God fortsättning till er!

  Ni gör ett strålande jobb, en liten julklapp kom nog med tomten i år insatt på erat konto

  Basco m familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Basco med familj <3
   God fortsättning på er alla också

   Nospuss

   Radera
 4. Margareta Pennebrink30 december 2012 kl. 23:01

  Gott Nytt År önskar Smulan med Familj, första jul och nyår inne. kommer ju från A kolonin, med Malin som originalmatte. tack för förtroendet Malin, kram

  SvaraRadera