Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

onsdag 20 juni 2012

Besök hos Emjon och missarna

Igår åkte jag i sällskap med M-H, som skulle på möte i Sthlm, till Emjon för att hälsa på henne och hennes missar. Klart att jag hänger på när jag får åka gratis och allt och dessutom får chans att träffa Emjon och Co :) det kan ingen motstå!

Varje gång när jag kommer dit så känns det som om jag har kommit hem. Missarna och det lugna mjuka i hemmet och att jag alltid känner mig såååå välkommen. Det gör det alltid svårt att åka tillbaka hem till mitt hem, men jag vet, snart kan jag komma igen.

Vänskapen är för mig så viktig och vi har gemensamma intressen... KATTERNA såklart <3. Hennes mjuka röst när hon gullar med missarna och när vi gick promenad och jag blev bjuden på mat och fika och mat och fika igen... jag undrar om Emjon försöker göda mig när jag är där *fniss* men det var otroligt gott! Tack Emjon <3

Emjon försökte såklart locka på Topaz, men jag visste, han ville inte... jag är ju ny för honom och Emjon och Topaz har rutiner som jag störde igår - förlåt gubben <3. Han är trygg med Emjon och Kalle och det är det absolut viktigaste för mig, inte att han ska visa sig för mig, eller kela med mig... han ska vara trygg där han är och tillsammans med dem som ska lära honom bli trygg i sig själv.

Jag är inte heller trygg med alla och jag gillar inte heller alla... så är det, vi kan inte älska alla i hela världen :)!

Gullepojken har det så gott och jag vet hur bortskämd han är (alla missarna där) och alla missarna där berör mig så mycket.

Jag tycker om alla missarna... men en raring berör mig så mycket - mitt hjärta slår dubbelslag, det är den här lilla godingen! <3

Safir


Emjon... det är många som skickar stora kramar till dig på Facebook och jag vet att du bojkottar stället så jag gör en klippbild bara för dig <3


Emjons lilla Lisa känns som min Mamsen under fingrarna, hon berör mig så mycket också, lilla gumman! Ja, det finns några missar som jag inte kan låta bli att älska där också... mitt hjärta är stort, så jag KAN älska många missar... men mest av allt... jag kan inte förstå hur man kan leva utan en katt, det bästa djuret att leva tillsammans med!

Tack snälla Emjon för en underbar dag som alltid går alldeles alldeles för fort! Jag vill aldrig att den ska ta slut ju!

Snart ses vi igen!

Stor kram och tack för att du är min vän!

Malin

4 kommentarer:

 1. Tack själv vännen min det är så roligt när du kommer och hälsar på oss. Blir glad över att du känner dig hemma hos oss för det är så det skall vara. När man lever tillsammans med en diabetiker så är mattider viktiga och du vet att vi nästan alltid äter fniss. Det gör i sin tur att det blir rutiner för kissarna också och det är aldrig fel. Vi har många gemensamma intressen och samtalsämnen är det aldrig brist på och precis som du säger så går tiden alltid för fort. Förutom vår vänskap så älskar jag sättet som du också läser av kissarna på för vi känner precis likadant. Det var ju också kärleken till kissarna som förde dig och mig samman och vår vänskap började. Alla katterna är högt älskade det är svårt att säga vad som gör att man hos varje kisse hittar en sträng som berör speciellt. Varje katt får en egen plats i mitt hjärta så det är tur att det är stort. Vill också skicka varma kramar till fb-vännerna. Hoppas att du snart har vägarna hit igen för du är alltid välkommen. Många kramar från mig och nospussar från kissarna/Emjon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vännen... jag saknar dig! <3
   Stor kram och nospussar till alla missarna

   Radera
 2. Glad Jamarns MidSommar, Malin och alla kattvänner!
  MysKurr Nova & TassKram Wikki

  SvaraRadera