Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

torsdag 14 juli 2011

Om flera av missarna...

Först en liten film på Vithakas bebisar :)Igår fick bebbarna avmaskningsmedel och redan igår låg det döda maskar i lådorna, så äckligt, men välbehövligt. Något som jag kan rekommendera är Milbemax som var lätt att ge i maten. HURRA för medicin som faktiskt var lätt att ge.

Igår var vi också och lämnade mat till Svanstippen i Kisa och för första gången sedan hon kom till Maggan och hennes familj så fick jag se henne framme! Hon låg där och softade och gottade sig i Maggans säng och tittade lite nyfiket, avvaktande på oss som kom. Lilla gumman, så glad jag blir att hon känner sig så trygg nu, underbart! Kommer bild på det när jag har lagt in bilderna i datorn!

Annars är det en dag i taget som gäller... framsteg mest varje dag, även om framstegen är små med bebbarna och Vithaka. Finaste familjen.

Vi matade i kolonin igår men såg tyvärr inte Musse, men i helgen har vi mer tid att spana efter honom, för då ska vi åka senare och stanna längre. Nu är veterinären tillbaka i alla fall och vi ska bestämma tid för Musse.

På återseende så länge

Malin

6 kommentarer:

 1. Skönt att det gick lätt med maskmedlet. De är så fina och det rosa är ju nästa borta-Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vad bra att det finns medusin som är lätt att ge :)
  Så söta bebbarna är när dom leker :)

  SvaraRadera
 3. Vilken hoper med sötnosar! Hoppas att Musse syns till nästa gång. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Det vore liksom pricken över i:et om ni fick in Musse också. Vilken bragd i så fall. Eller, förresten, det är en bragd redan!

  SvaraRadera
 5. Musse har väntat så länge, det vore fantastiskt om ni fick in honom!

  SvaraRadera
 6. Jag håller verkligen med Kattson - det är en bragd det ni gjort och om ni också får in Musse så har ni gjort ett riktigt storverk och det kanske inte blir så många kattungar sedan.

  Stor kram och tack för det ni gör!
  Gammelmatte i Otterbäcken

  SvaraRadera