Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

måndag 21 mars 2011

Vår tack...

Dagarna rusar iväg och först kändes det verkligen som om våren var på gång, sedan kom det vita på backen igen och nu hoppas vi att det vänder så att snödropparna får chansen att komma upp igen. Jag är trött på snön!

Svanstippen (TT) har flyttat till Maggan och kompisen BG och börjar sakta men säkert att vänja sig vid den nya miljön. Vi håller span på bloggen och önskar såklart mer information, för vi är ju nyfikna! :)


I kolonin har den nya, nyaste missen varit synlig och den håller sig på lagom avstånd och gömmer sig gärna när den märker att vi är där.... lilla missen, du borde komma in nu :(


Nya missen finns ibland på plats, men inte där vi kan ställa fällan. Musse är inte synlig för oss, men ibland för mataren :( så vi kan tänka att han är och hämtar "hem" brudar nu. Tror tyvärr inte att de är så svåra att övertala heller.

Finns det någon som kan tänka sig vara stödhem åt oss? Rädda katter som behöver massor med tid, tålamod för att få tillit till oss tvåbenta. Om inte du kan så kanske någon annan i din närhet kan ta hand om någon av missarna, de behöver komma in i trygghet nu! Vår mailadress finns där ovanför, så klicka på den och gör mig glad, eller även missen kommer att bli glad, det lovar jag!

Katten Sippo och Tindra och husse har skänkt pengar till Östgötakatterna, det värmer flera tassar och de får god mat och bra sand... tack snälla Sippos och Tindras husse.... NOSBUFF och lite glitter av tårar i Malins ögon... tack och kram!

Malin

1 kommentar:

  1. så härligt det vore om katterna inser att det finns ett liv utanför kolonin, önskar så egna hem till alla

    SvaraRadera