Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

fredag 23 april 2010

Besök hos Nostippen & Fläcken

Igår var vi på besök hos Fläcken och Nostippen :) och de är precis lika söta och charmiga som de var när de bodde hemma hos mig man blir ju bara så käääääär i dem när man ser dem! Fläcken har sin favoritplats under sängen mellan två lådor där hon kan hålla koll på allt som händer och sker. De gör stora framsteg med Matilda och kärleken till kissarna syns i hennes ögon när hon berättar om dem, då blir man lycklig i hjärtat. Så rätt det känns!
Nostippen har sin favoritplats i lådan, men ibland kommer hon fram och visar hela sig, vi fick bara se hennes rara huvud i lådan, men vi minns ju Nostippen i helformat :) och vi hoppas att vi kanske nästa gång kan få se hela henne!


Matilda får uppdatera mer sedan och berätta mer ingående om kissarna :).

Tack snälla Matilda för att du tar så god hand om kissarna, det syns att de har "kommit hem"!

Tack för titt och pratstund, det är så trevligt att träffas och återse kissarna!

/Östgötakatterna

P.s. Påminner om att vi har 2 kissar (Svarta svansen och Svartöga som akut behöver ett hem då stödhemmet har kvar lägenheten till den siste maj)!

4 kommentarer:

 1. Det var så trevligt att få besök. Ska försöka bjuda hem lite vänner som kan vänja kissarna vid andra människor, då kanske de är lite modigare nästa gång. Nästan direkt när ni gått stack Nostippen ut huvudet coh mumsade i sig allt godis hon kunde se :) och Fläcken invigde leksaker så det stod härliga till, mig brydde hon sig inte så mycket om :)

  SvaraRadera
 2. Vilka små luringar *L* anade att de bara väntade på att vi skulle gå så de kunde få mumsa godis och leka.

  //Maud//Östgötakatterna

  SvaraRadera
 3. Ameh, ni som bor i östergötland, skärp er o adoptera en katt! Dom i Södertälje adopterar ju hela tiden!

  SvaraRadera