Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

torsdag 5 april 2012

Check i kolonin - A

När vi kom dit så satt lilla långhåret och solade sig och hon är ju sååååå vacker! Pälsen ser ut som hej kom och hjälp och den hjälpen hoppas vi att hon får på tisdag då vi har nästa veterinärtid! ;)Kattkillen fanns på plats och han är sååååå kär i de honorna som fanns på plats! Den här killen blir inte svår att fånga när det blir dags, han vill hela tiden gå i fällan och han äter upp allt och går sedan ut för att vänta på att man fyller upp nytt. Såja pojken, du ska också få komma in...


Den här honan är nästan lika avvaktande som långhår och hon tittar läääääänge på mig med stora ögon som frågar: var är alla våra kompisar? Har du snott dom?

Jag talar till dem och säger att ja, men bara för att de ska få mer mat och för att de ska slippa att få ta hand om bebbar och bli så många fler, undrar om de förstår?! :(

Det är tragiskt att så många börjar mata katter som kommer, utan en tanke på att det blir sååååå många fler! Det är en kostsam historia att reda upp och TNR är en bra metod att utöva om den bara fungerar och de får mat och tillsyn och bra kojor eller på annat sätt värma sig på när det blir kallt.

Här kan man läsa om TNR via Göteborgs katthjälps sida.

På plats idag var inte den grå hanen (Gråis) och inte heller Tarzan (alfahanen) och inte heller blåpadda nummer 2 (Smygarn), men de kanske kom sedan.

Lilla Bandit är fortfarande så rädd och tittar med stora ögon när Mammisen skuttar fram till mig direkt och spinner och kuttrar för att få kel. Sotarn ser lugnare ut på ögonen idag, men gömmer sig och tittar lite nyfiket på avstånd. Lilla Svart synar mig noga och Pricken han softar vidare. Lilla Pricken som hela tiden tar hand om nykomlingarna, han är en hyvens kille den där.

Nä, man kan inte låta bli att älska dem alla och det är alla värda, den bästa av bästaste kärleken i världen!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ såhär många hjärtegryn har det kommit in i nuläget, 11 små hjärtevänner som önskar sig det allra bästa i sina nya hem.

Vill önska er alla en riktigt fin påsk med allt som hör till!

Kram
Malin

4 kommentarer:

 1. Den 5 mars skrev ni första inlägget om denna koloni. Ni hade då varit där och kollat dan innan. Nu, en månad senare, har ni fått in ELVA av dessa kissar! Och flera av dessa har redan fått sina för-alltid-hem...

  <3<3<3<3<3 till alla som har bidragit till detta!
  Och JÄTTEMYCKET GLAD PÅSK!!!

  Nu håller jag tummarna för att Fröken Långhår & co går i fällan snart också!

  / Barbro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, 11 missar inne och tänk när vi kan skriva att nu är den siste missen intagen :) då slår vi klackarna i taket :)

   Kram
   Malin

   Radera
 2. Önskar att fler förstod vilket enastående jobb du gör, Malin. Förde över en liten slant idag till katterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Kattson <3
   Vi får göra så gott vi bara kan, mer kan vi inte göra :(
   Önskar såklart alla missarna det mest perfekta hemmet med all kärlek i världen så borde även de här missarna hitta sin plats!
   Glad Påsk och tack igen Kattson!

   Kram
   Malin

   Radera