Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

tisdag 23 februari 2010

Svanstippen och Semlan


Lilla Semlan och Svanstippen kom hem till mig igår, efter att ha varit i slusshem en tid. De har lite problem att hitta lådan och behöver en kompis som Nalla som de kan gå kurs hos, Nalla hon kan hitta lådan hon :).

Svanstippen och Semlan hade utforskat rummet inatt och hade skuttat och hoppat på det mesta, kunde jag ana :) Många leksaker finns det i rummet och de har hittat dem och de verkar gilla dem också :) det är positivt.

Skulle så gärna vilja se Svanstippen och Semlan tillsammans, båda två samtidigt, för som jag minns det så är de himla lika varandra, precis som Lina skrivit så sa veterinären att det troligen var mor och dotter.

De har sina fina strutar kvar på vänster-örat (tatueringen) och de får sitta tills de ramlar av, onödigt att stressa dem i onödan.

Så nu håller vi tummarna för att både Semlan och Svanstippen snart lär sig vad lådan är till för så att de kan flytta till ett alldeles eget hem, med en alldeles egen familj och soffa :)

Alla våra kissar önskar sig ett permanent hem med massor med tid, tålamod, kärlek och god mat och kel på deras villkor. Så nu ger vi kissarna en chans och lite tid innan de får flytta, eller, de flyttar inte innan de är rumsrena, så är det ju bara! :)

Även en skyggis kan bli tam, men ibland tar det mer eller mindre tid :)

Hoppas på bilder i morgon på de nya sötnosarna

/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar