Kontakta oss via vår blogg eller e-post ostgotakatterna@live.se

onsdag 20 februari 2013

Vargökatterna - sov i ro!

Här är 4 av katterna som blev dödade av LST VG, och 13 av 14 infångade katter blev dödade pga att de var för rädda för att rädda livet på! Det är inte klokt! Kvar finns en stackare som i alla fall fick leva! En av 14 stycken... man skulle kunna tänka sig att det skulle vara tvärtom... en fick somna och 13 andra fick leva, men så agerar inte LST VG... kallhamrat utan empati... jag skäms!

Jag skäms att vara människa... kalla det inte djurSKYDD när det inte skyddar djuren. Alla katterna hade hem som väntade på dem, trots det så fick de ingen chans... det var chanslösa och det går prestige i detta!

FY FAN!

Folkstorm goda vänner... en folkstorm för våra blygisar behövs nu! Tillsammans måste vi vara starka och aldrig någonsin ge upp! Regeringen måste göra om lagarna så att det inte hela tiden finns kryphål i dem... det är dags att vi står upp för de osynliga missarna - de som den här gången blev synliga försent!

Malin

1 kommentar:

  1. Tänk att det ska vara så svårt för dessa myndigheter att agera utifrån ett skyddsperspektiv!Om det är så att det fanns hem klara för dessa katter, är det än värre att inte orka vänta utan helt simpelt avliva istället. Sådär ja, nu är vi av med dem...

    Xantippa

    SvaraRadera